Sopron.info.hu

„Érdekes zenék kíváncsi embereknek”

  2007 ápr 23 / #programajánló

TrottelA  Records szervezésében a PANKKK Program és az EJIT támogatásával 10 állomásos turnéra indul a Navrang, Trottel és a Yava.
Fesztiválhangulat, pszichodélia, hardcore, punk és népzene – a Trottel, a Navrang és a Yava újra végigzúz Magyarországon!

Mindhárom csapatban közös, hogy külföldön szinte többet játszanak, mint idehaza.
Kísérletező, izgalmas, új utakon járó zenéik egymást kiegészítve adnak egy széles látképet a hazai és, európai zenei életről.
A Trottel Stereodream Experience, mely a nyolcvanas évek legendás punkzenekarából alakult át pszichodelikus-élményzenekarrá az idén jelenteti meg kilencedik lemezét ‘1 Step Ahead’ címmel. A Trottel Recordsnál az új Trottel lemez lesz az utóbbi időben megjelenő harmadik kiadvány az új Honeyball album és az Egyetleneim c. film soundtracks CD-je után.
A világszerte ismert dorombos Szilágyi Áron együttesével az osi elemeket is vegyíto dallam- és ritmusvilágú Navranggal Hollandiától Izraelig sok helyütt voltak hallhatóak. A zenekar szintén a Trottel Recordsnál kiadott Pangea c. lemezének anyagát játsza.
A Yava elsősorban Közép-Európában, Németországban népszerű hardcore- és népzenei elemeket ötvöző őrjöngő-táncos csapat, mely sikerének köszönhetően idén másodszor nyitja meg a lengyel Mediawave-fesztivált.

TrottelA Trottel és a Yava új lemezeinek anyagát is játssza majd a több ezer kilométeres turnén.
A turné első állomása Szombathely március 17-én, szombaton, de a soproniaknak sem kell sokat várniuk, április 27.-én, pénteken este a Hangárba lesz, a „Érdekes zenék kíváncsi embereknek” turné helyi állomása.

A Trottel és a Yava új lemezeinek anyagát is játssza majd a több ezer kilométeres turnén.A turné első állomása Szombathely március 17-én, szombaton, de a soproniaknak sem kell sokat várniuk, április 27.-én, pénteken este a Hangárba lesz, a „Érdekes zenék kíváncsi embereknek” turné helyi állomása.www.yava.hu
www.navrang.hu
www.trottel.hu