Prananemadi” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Az érdekes az, hogy ez a Cristian V. nem hagyott nyomot maga után:-)), tök lehetne egy mesefigura is. Nem tom, kerestem a neten, de semmi eredmény.
  A másik érdekesség hogy Európában csak nálunk nadiznak ill. Romániában, de oda is innen került ki. Aztán fuccs, európában semmi jele.

  Furcsa az is hogy az élővonal sehol sincs feltüntetve, csak homályos utalás van erről.

 2. OM SAI RAM !PRANA volt van és lesz, független attól, hogy hol találsz vagy sem erre utalást. Többször jártam Indiában lelkigyakorlaton és több spirirtuális tanban is az éltető univerzum energiát jelölik e szóval. A NADI szó párosításával valoban korlátozódik a Mi nyugati kultúránkra de ettől még hasznos lehet, hiszen a számok ami melléjük van rendelve utalások fejlődésed lépcsőfokaira vonatkoztatva, továbbá akár ,elhatározásod szerint inspirálóak lehetnek a következő fokra emelkedésedre is,mely a TE fejlődésedet szolgálja. Gyere velem Tibetbe, ott meg is tapasztalhatod miről szól a történet. SAI RAM. MEDVE

 3. Csak személyesen lehet ezt tanulni, vagy a távolság nemszámít?
  Ill. anyagi vonzatai vannak-e a dolognak?

 4. Kedves Zsolesz.
  A prananadi technika átadása mindíg szigorúan személyesen történik, egy mestertanár jelenlétében!
  Ha valahol olyat hallasz, hogy távoktatásban adnak át valamit ezzel kapcsolatban, akkor tudd, hogy szélhámosság!
  Menj fel a prananadi honlapjára, Petrezselyem Józseftől meg tudod kérdezni, hogy a te lekhelyedhez hol van legközelebb oktatás és kinél stb….
  Anyagi vonzatai vannak, az első fokozat az én időmben 2 nap és 6.000 ft volt, azóta ez nem változhatott drasztikusan….
  Sok sikert neked….
  Demuth János

 5. Kedves János!
  Sajnos egy kis balesetem volt, keresek Sopronban egy mestert csonti ügyben. Sajnos az unokatestvérem, aki mester, Marosvásárhelyen él, ezért nem tud nekem segíteni. Várom segítségét. Köszönöm.

 6. A PRÁNA NADI csodálatos tudomány- örülök, hogy medtapasztalhatom .

 7. Kedves Klara,
  E te unokatestvered cimere lenne szuksegem. Ugyanis egy Regenben (Marosvasarhelyhez kozel) elo lanyon szeretnenk segiteni. Sziv problamai vannak. Hu tudsz kerlek valszolj.
  Emese

 8. Szia János!
  A most folyamatban lévő képzésetekben vagyok bent,de engem a metafizika és a prananadi érdekel komolyabban.Légyszives adjál valami infót vagy segítséget,hogy sopronban merre induljak el.
  Kösz:greenpeet

 9. Kedves Fórumozók!

  Zalaegerszeg környékéről keresek nadis mestert. Éber kómás hölgy mellé…Szolnokon esetleg tud valaki mestert? Bárki,bármit tud az éber kómáról várom észrevételét:)
  Az email címemre várom az infókat:)
  Üdv

 10. Kedves János, kedves Fórumozók!
  Hónapok óta próbálok elérni pránanadi mestereket, de vagy nem válaszolnak vagy nem tudnak információt adni arra vonatkozóan, hogy Dunaújvárosban vagy környékén találok-e mestert, aki taníthat.

  Kérlek Benneteket, aki hall valamit erről, vagy tudja, kihez forduljak, írjon. Nagyon fontos lenne, hogy elvégezzem a tanfolyamot.
  Előre is köszönöm,
  Marcsi

 11. Marcsi.
  Szívesen segítek………..
  Írjál nekem privátba az emailemre és adok neked elérhetőséget, de ide nyilvános fórumra nem teszek ki magán telefonszámokat.

  demuthjanos@freemail.hu

 12. Megkérek mindenkit, hogy akik nadi mesterek elérhetőségét kérik tőlem, azoknak nagyon szívesen segítek, és megadom a telefonszámokat, de mindenképpen az én privát emailemre írjon, és ott kérje a telefonszámokat, mert nyilvános fórumra nem teszünk ki magántelefonszámokat…..megértést köszönjük.

  Természetesen nadival kapcsolatos eseményekről, élményekről, továbbra is várjuk a beszámolókat ide a topikba….hogy mindenki értesülhessen róla….

 13. Tisztel Demuth János

  Érdeklődni szeretnék, illetve pár kérdésem lenne Önhöz.
  Elsősorban hol és hogyan lehet Önöket elérni, van-e arra lehetőség, hogy csatlakozzam Önökhöz?
  A 2-es fokozatom van meg. Tudomásom van arról, hogy mestert csak egy esetben válthatok, viszont klubra el lehet-e úgy is járni, hogy a tanfolyamokat Pesten végeztem el?
  Nyilván az emberben felmerülnek kérdések. Ezekre a klub lenne a legalkalmasabb, vagy egy olyan közösség, ahol tudok beszélgetni más nadis emberkékkel. Tapasztalatokat tudunk cserélni, segíteni tudunk egymásnak. Pest ebben a tekintetben nagyon messze van Soprontól.
  Illetve néztem a mesterek jegyzékét Petrezselyem József oldalán, és a Te nevedet nem láttam benne. Vagy csak figyelmetlen voltam?

  Üdv: Andrea

 14. Tisztelt János Egy kérdésem lenne Önhöz. A barátnőm jár pránanadi képzésre.Nemrég végezte el a 2-es fokozatot. Amióta a pránanadival foglalkozik azóta mellőzi velem az intim együttléteket. Szeretném tudni,hogy van-e a két dolog között valamilyen összefüggés.Várom válaszát: Tisztelettel :jnskovcs

 15. Érdekelne a tudása, szívesen megtanulnám, valamicskét már tanultam, de porszemnek érzem magam :)

 16. Kedves Soproni Prána mesterek! S.O.S segítségre lenne szüksége egy ismerősömnek, aki nagyon beteg. Soprontól 20-30 percre lakik Ausztriában, ágyhoz van kötve, hozzá kéne menni kezelni. Èn Pesten vagyok, innen küldök neki, de úgy gondolom mivel nagy a baj, szüksége lenne testkezelésre 6-os szinttől felfelé. Én csak 2-es vagyok, mindent megteszek, de ha valaki lenne ott a közelében, szerintem hatásosabb lenne! Természetesen a hölgy megtéríti az utazással és egyebekkel járó költségeket! Ha valaki vállalja, kérem hívjon, a többi infót ott elmondom! Előre is köszi a segítséget!!!

 17. A telefonszámom lehagytam, ahol elérhettek: 0620-3176490

 18. Prananadi 1 fokozott szeretnék jönni a 8 éves Amanda és a József és egy Zsuzsa lány az első tanfolyamra 06307260951 Niki hívj mikor lesz és menni bekerül

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.