folyt. köv. lányok

9282_messzekszard070214pz7.jpgÚgy tűnik egyre vonz ez az Aréna engem. Minden nap láthatom, az erkélyünkről, a munkahelyemre menet és jövet, a budo gálán is voltam, és most ismét, egy verőfényes délelőtt újra erre tévedtem. Persze, hogy nem véletlen. Szerencsémre, délután dolgozom, így, mint a jól bereggelizett nyugdíjasok helyett foglalok a tátongó lelátók egyik ülésén. Minden normális ember melózik, egy szem gyermek sem csiripel. Furcsa, de teljesen frankó, hogy délelőtti mérkőzés van. Aludtam egyáltalán tegnap óta?! A meccs elindult, szép támadások, jól célzott kosarakat látok a soproni lányoktól. A szekszárdiaknak csak a véletlen, na jó, a szerencsés kosarakkal sikerül betalálniuk a hálóba. Eszméletlen sok a kihagyott helyzet!

Persze ez nekünk nem okoz fejfájást, 30-16 az állás Második negyed Mintha Norbi is meg lenne elégedve a lányok játékával. Biztos van jó tanács a tarsolyában, hiszem, hogy a lányok ma nagyon jól boldogulnak és a tanácsokat a nagy meccsig tartogathatja. (10perc 52-31) Egy támadás erejéig le is ül az edző, de már talpon is van újra. Egy emberes ‘hajrá!’, az egyik oldalról. Három emberes válasz ‘Sopron!’ a másik oldalról, elég vicces a szitu, de szurkolnak a férfi nézők és ez a lényeg. Valaki meg épp ebédjét fogyasztja. Pár ziccer kimarad, majd Kocsis három pontossal korrigálja a hibákat. (10perc 80-41)

9282_messzekszard070214pz9.jpgNegyedik negyed Betti rutinból oldalra passzolja a labdát, de éppen egy lélek sem állt ott, hogy elkapja. Két csúnya kísérletet hagyott ki a Sopron, a Szekszárd viszont megszámlálhatatlan sokat. Passz passzt követ, pörgést kosár zár. Erről szól a mai mese. A szekszárdiaknak sikerül egy utolsó 2 pontost dobnia a sípszóval egy időben. (10perc 96-54) Belekóstolhattam a nyugdíjas kosár rajongók egy verőfényes délelőttjébe, na meg egy-két nem normális ritmusban élő embertársam jól kezdődött napjába. Sajnálom, hogy a szamarai mérkőzésen nem lehetek ott, a TV-ben, remélem láthatom. Zsuzsesz

2303 / 1000 látogató

folyt. köv. lányok” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Láthatod.
    Holnap (febr.22.) 18.00 óra SopronTV, vagy a TV honlapján online adásban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.