Győzelem Diósgyőrben

Győzelem DiósgyőrbenCsapatunk, ma Diósgyőrben játszott, és nem kis meglepetésre legyőzte a hatodik helyen álló, minket nyolc ponttal megelőző hazai csapatot. A mérkőzést felázott talajon rendezték, ezért nem alakulhatott ki folyamatos játék. A találkozó első felében a Miskolciak voltak a kezdeményezőbbek, és az Ő akaratuk érvényesült, ám ahogy közeledett a mérkőzés vége, a közönséget kiszolgálni akaró hazaiak egyre nyíltabb sisakkal támadtak, de a Csertői mester által stabilizált hátsó alakzat jól állta a rohamokat, sőt a 63. percben egy kontrából, Magasföldi passzát Feczesin lőtte a hálóba (0:1). Vezető gólunk után a soproni támadások is egyre szaporodtak, és a 88. percben Korudzsiev szabadrúgásából Cigan bebiztosította a győzelmünket. Szép volt fiúk!

Győzelem Diósgyőrben03.jpg

A jövő hétvégén a Győrt fogadjuk. Aurélnak minden soproni kötődéssel, nem rendelkező játékossal meg kell értetnie, hogy Sopronban ez az év mérkőzése, és azt is, hogy egy esetleges jó játékkal, és győzelemmel végre létrejöhetne, az a régóta emlegettet összhang a közönség és csapat közt. Hajrá Sopron!

Diósgyőr FC-FC Sopron 0-2 (0-0)Diósgyőr, 5000 néző, V: Sápi Diósgyőr: Szalma – Rubint (Faggyas, 83.), Hegedűs, Katona, Elek – Sipeki, Vitelki, Foxi, Sadjo (Binder, 83.) – Simon A. (Halgas, a szünetben), Douva Sopron: Takács T. – Rus, Radu, Sifter, Dragomir – Horváth A., Ibric, Dancs – Magasföldi (Korudzsiev, 80.), Feczesin (Sira, 76.), Cigan (Lázár, 90.) gólszerzők: Feczesin (63.), Cigan (89.) sárga lap: Ibric (38.), Rus (51.)

1980 / 888 látogató

Győzelem Diósgyőrben” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ehhez az eredményhez csak gratulálni lehet! Őszintén bízom benne, hogy sikerül egy jobb csapatot összehozni,és ez egy jó sorozat kezdete. Hajrá Aurél!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.