Gaztenger a lakópark peremén

Gaztenger a lakópark pereménCsak szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy lassan átjárhatatlan a gaztól a Merenye sor és a Lehár Ferenc utca közti  földút. Ez a rész még nincs beépítve, foghíj ezen a területen. Nem tudom kinek a tulajdona, de már méteres gaz ágaskodik az ég felé ami napról napra csak nagyobb lesz.

 

Gaztenger a lakópark pereménMinap félúton visszafordult egy babakocsis házaspár, mert nem jutottak át a gaztengeren. Örülünk, hogy „szépül” a Deák tér, sokasodnak a kőrforgalmak, épülnek a mélygarázsok, de ezekkel az elhanyagolt területekkel is kéne foglalkozni, nem nagy ügy és mégcsak sok pénzbe sem kerül, csak fel kellene szólítani a tulajdonosokat.

KBJ

3016 / 1251 látogató

Gaztenger a lakópark peremén” bejegyzéshez ozzászólás

 1. A Schönherr malom ut végén pedig a West City-lomtárat üzemeltet!
  Igaz hogy be van kerítve,de a városképet igazán Sopronivá alakítja!!!
  A közterületesek ilyennel miért nem foglalkoznak!?
  A Lehár F u-ban a “kis erdő-“nek sincs gazdája???
  Ott is jól mutat az a kis gaz tenger!!!

 2. SOTTI a kérdésedben van a válasz. “közterületesek” tehát magánterülethez nincs köze. Valószínűleg építési anyagok és szerkezetek amit szemétnek látsz (én nem voltam arra-nem láttam) de az építkezés ideje alatt az bizony ott lehet (megjegyzem az építkezést 2 éven belül kell elkezdeni és további 5 év alatt befejezni) egyébként szerintem nem ez a legnagyobb gáz ma Sopronban….

 3. A szóban forgó területen már minimum 3.-éve tart a “kirakodó vásár” !Az adott terület csak lerakat ahol a tervek szerint sem fognak építkezni pár éven bellül.

  Ha az építtők nézegetnék mindezt nem is bántana bennünket de a sok gaz,a területrő az útra felhordott sár,no és a csodás látvány kezd uncsi lenni.

  Bár van egy kis öröm is hisz a West City reklám táblája is kint áll így mindenki tudja ki a gondos rendes tulajdonos!!
  Nem hiszem hogy ez a jó reklám!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.