mini, de melyik?

mini, de melyik?Az idei nyár slágere a mini. Nem az autóra gondolok, ami nálam örök sláger, hanem a divatra. Lehet éppen csak tíz fok éjjel, vagy harminckettő nappal, a mini szoknyák és nadrágok fénykorukat élik idén – is -, Sopronban – is -. Minden nap látok ilyet, olyat a városban, kortól függetlenül hordva őket. Na, de melyik a szimpibb, kényelmesebb, szem – szájnak ‘ingerebb’ ? A férfi nem zömének valószínűleg teljesen mindegy, csak jó rövid legyen! A nő társaimnak viszont pár kritériumot figyelembe véve dől el a választás a két ruhanemű között. Vizuális típusok figyelem!

Pár, könnyen elképzelhető szitu és példa következik. A naciban, -short- előtérbe kerül a popsi formája. Minél közelebb vannak a hátsó zsebek, ha vannak, annál formásabbnak tűnik a női far. (ez a hosszú farmernál is dettó így van) A szoknyában, nagy az esély a belátásra. Taxiból kiszállva, asztalnál ülve, lehajoláskor, fenn áll a ‘bécsi kapu’ veszélye! Biciklizés közben csak a hosszabb szoknyát  ajánlanám, amire lehet oldalt csomót kötni.

A mini szoknya meg…még a járgányra sem lehet benne felülni anélkül, hogy meg ne villantsuk az aznapi fehérneműt. A strandon viszont a szoknya jóval előnyösebb, ha a bikini cserére gondolok. Nincs törölközőbe bugyolálás, csak le meg fel. Ezt a műveletet nadrágban, még David Blaine se tudná megcsinálni. A mintákkal mindkét esetben óvatos lennék, sokszor a “kevesebb több”.

A jól bevált denim nem ront a vonalakon, az egyszínű mini cuccokat pedig elég pár kiegészítővel feldobni. A mosdóban, marad az örökös zipzár mizéria, míg a szoknya változatosságot hoz a női wc-k ajtajai mögé. Azok a lányok és nők, akik szeretik a miniket, szoknyából és nadrágból is  biztos van pár a szekrényükben. Mégis melyik a tutibb? Persze, hogy mindkettő. Csak meleg legyen!

Zsuzsesz

5066 / 1799 látogató

mini, de melyik?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. na!
    Vegyük figyelembe, hogy hová vesszük fel. Sétálni, bulizni, ha épp be akarunk pasizni igen kell!! De munkahelyre? Nem ajánlatos, pont azért, mert kivillan az is aminek nem kellene.

    das

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.