… pénz nélkül nem megy” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Az nem igaz, hogy június óta egy fillért sem kaptak!!!! Persze ilyen fizetéseket mint amilyenek a focistáknak vannak, nem könnyű kinyögni. Bezzeg ennek a töredékét keresik a kajakosaink, vízilabdázóink, úszóink, vívóink, és még sorolhatnám, holott meg lehet nézni az ő eredményeiket, össze lehet hasonlítani a focistáinkéval: fordított arányosság minden szinten!!! hol itt az igazság?! majd ha a focistáink is minden nap hajnal 5-kor kelnének és annyit edzenének, mint az előbb felsoroltak, és Ők is szállítanák az olimpiai, EB, VB érmeket, majd akkor lázadozzanak, de addig egy szót se!!!

 2. ha valaki szerződésben vállalt kötelezetségeit nem teljesíti, pedig anyagi lehetőségei megengednék, az a hunyó. Jelen esetben VLM. A teljesítmény és a bérezés aránya egy másik kérdés, de valószinű magyar szinten, futbalistaként nem keresnek sokat. Nem tudom ezek a napi kenyér gondok mennyire valósak, de nehéz lehet úgy teljesíteni, hogy a munkád nem fizetik ki, és ez szakmától független.

 3. Sopron – Fizetnek, csak később

  Létrehozva: 2007.09.25

  Labdarúgás – Köteles Zsolt, az FC Sopron ügyvezetője úgy döntött: tiszta vizet önt a pohárba. A sportvezető azzal kereste meg a Kisalföldet, hogy pontos képet adjon arról, mekkora a klub tartozása a játékosok és a szakmai stáb tagjai felé.
  HIRDETÉS
  „Tény, hogy van tartozásunk, de messze nem igazak azok a korábban megjelent hírek, miszerint a szezon kezdete óta nem kaptak volna pénzt a labdarúgók. A júliusi munkabérüket megkapták a játékosok, köztük értelemszerűen a nyáron igazolt futballisták is. Amivel tartozunk, az az augusztusi munkabér, valamint egy reklámszerződés bevételéből a játékosokra eső rész. A tulajdonrész átadása-átvétele tart, amikort ez befejeződik, a régi és az új tulajdonos közösen rendezi az elmaradásokat.”

  A kérdésre, miszerint a pontprémiumot megkapta-e a csapat – ideértve a labdarúgókat és a szakmai stáb tagjait – azt felelte az ügyvezető, hogy a megszerzett bajnoki pontokért járó pénzt a megállapodások értelmében egy összegben, majd az őszi, tavasszal pedig a tavaszi szezon után utalja a klub.

  Botár László

 4. Én meg a játékosoknak és Détárinak…sajnos,egyre jobban bizonyítja azt a tételt,hogy aki játékosként kiváló,edzőként és főleg emberként nem biztos,hogy okés…

 5. amig nem kapom hazugságon őket, addig él velük szemben a bizalom, de ez VLM és Köteles esetében már rég nem áll

 6. Sem a szakmai stáb sem a játékosok ebben a szezonban nem kaptak egy fillért sem. Köteles szokásához híven hazudott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.