Nekik nyolc” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Más súlycsoportban

  Tatabánya, október 9., 17.05 A bajnokság sereghajtója örömfocit rendezett a vendégek fiataljai ellen.

  h i r d e t é s

  A találkozó az egyik csapat részéről valóságos örömfocit hozott, és a 8-1-es sikerhez a Tatabánya adta a “talpalávalót” – holott Megyesiék az élvonalban az utolsó pozíciót foglalják el. A döntően juniorjátékosokkal felálló soproni gárdának a korán megszerzett hazai vezetés után még sikerült kiegyenlítenie, a csapatok a második félidőre azonban már 4-1-es kék-fehér vezetéssel fordultak.
  A vendégegyüttes a szünetben cserét hajtott végre a kapuban, ám a változtatást nem a kapuvédő rossz teljesítménye indokolta. A “Bányász” az egész találkozó során rengeteg helyzetet dolgozott ki, és akár még ennél is nagyobb arányú sikert is arathatott volna.

  Tatabánya: Herbert – Pastva, Balogh B., Farkas V., Megyesi – Kriston, Balogh Z., Sándor I., Hajdú (Németh A., 56.) – Horváth P. (Batic, 46.), Takács M. (Nagy R., 52.)
  Sopron: Heinrich (Fentős, 46.) – Herczeg G., Varga D., Dlusztus, Horváth T. – Herczeg E., Pál, Körmendi (Tóth Zs., 57.), Cosmin – Legoza, Németh D.

  G.: Hajdú (7.), Megyesi (26.), Kriston (28.), Horváth P. (34.), Farkas V. (48.), Kriston (55.), Sándor I. (63.), Batic (89.), ill. Cosmin (12. p.)

 2. Ma rendezték a Liga Kupa hatodik fordulóját, ahol a csapatunk az FC Sopron gárdáját fogadta. A mérkőzésre alig 100 ember volt kíváncsi, de aki kijött az jól szórakozott, hiszen a Tatabányai csapat remek teljesítményt nyújtott. Az első percek hazai rohamokkal indultak, aminek köszönhetően a nyolcadik percben Hajdú találatával előnyhöz jutottunk. Négy percre rá kiegyenlített a vendég együttes. Ezek után már csak csapat volt a pályán. A huszonhatodik percben közvetett szabadrúgásból jutott a „bányász” újból vezetéshez. Az első félidőben még két gólt lőttünk, így megnyugtató négy egyes állással mehetek piheni a csapatok. A második félidőben először Farkas Viktor majd Kriston Attila vette be a csere kapus Fentős kapuját. A hatvan kettedik percben tíz embere fogyatkozott a Tatabánya, mert sérülést szenvedett Balogh Zoltán, és mivel már az összes cseréjét kihasználta Borbély László nem tudott mást behozni helyette. A fiúkat nem zavarta, hogy eggyel kevesebben vannak pályán, a hatvan harmadik és végül a nyolcvan kilencedik percben is betaláltak amivel kialakult a 8:1-es végeredmény. Ezzel a megszerzett három ponttal biztos tovább jutók a D-csoportból. Szép volt fiúk!

  tatabanyafc.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.