Abdai Géza alpolgármester KÖZLEMÉNYE

FC SopronAz elmúlt csütörtökön jegyzőkönyvvel és hangrögzítéssel igazoltan egy taggyűlés előkészítő megbeszélést tartottunk a társaság telephelyén, a többségi tulajdonos képviseletével megbízott Első Magyar Mediátor Irodával. Kezdeményeztük, hogy – a kialakult helyzetre való tekintettel – január 17-én 11.00 órára a taggyűlés összehívását. Ez ellen a többségi tulajdonos képviseletével megbízott iroda kifogást sem akkor, sem azóta nem emelt.

Ma 11.00 órakor a kitűzött helyen sem a többségi tulajdonos, sem képviseletével megbízott iroda nem jelent meg, és nem mentette ki magát. Vételi ajánlatunkat a Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése jóváhagyta.

Minden kommunikációs csatornán keressük a kapcsolatot. Az MLSZ január 25-én lejáró határidejéig befogadásra képes fellebbezést kell produkálni.
forrás:NB1.hu

2288 / 1069 látogató

Abdai Géza alpolgármester KÖZLEMÉNYE” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Abdai: Az olaszok leköpték a Sopron FC-t!

    Sopron január 17., 16.15 Az önkormányzat hiába nyújt segítő kezet, az olaszok továbbra is bujkálnak.

    Továbbra sem jelentek meg Sopronban az olasz tulajdonosok, annak ellenére, hogy a mai napra ígérték, hogy részt vesznek a taggyűlésen.
    – Fölöslegesen hívtuk össze a taggyűlést – fogalmazott szomorúan Abdai Géza alpolgármester. – Pedig a mai napra megígérték, hogy megjelennek a taggyűlésen. Úgy érzem, leköpték a soproni futballt. Az önkormányzat megszavazta a nyolcvanöt milliós összeget, de ez sem érdekli őket. A pénz csak akkor kerül átutalásra, ha már az önkormányzat százszázalékos tulajdonos lesz, így azonban teljesen lehetetlen helyzetet teremtenek A kijelölt képviselőjüket sem küldték el, ő ugyanis hirtelen beteget jelentett. Azonban még egy utolsó levelet elküldtünk, amire várjuk a válaszukat péntek tizennégy óráig. Ha nem jelentkeznek, akkor teljesen reménytelen a helyzet, és vége a soproni csapat NB1-es tagságának.
    (S. I.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.