Lesz foci Sopronban?

NEM! Az FC Sopron megszűnt, Sopronban a SVSE játszik a legmagasabb osztályban, a harmadikban. A Városi Stadion hasznosítása érdekében a REAC fogja itt játszani hazai mérkőzéseit. A helyzetet jól jellemzi, az archers.hu-n megjelent vicc.

2995 / 1321 látogató

Lesz foci Sopronban?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Én nem fogok ennek a sopronireacnak szurkolni!
  Keleti lelátó: Sopron
  Nyugati lelátó felel: REAC.
  Röhej!

 2. A túlfizetett sztárügyvéddel spékelt jogászi törzs alkalmazásával talán jutott volna figyelem a focira is.A következetesen fegyelmi felelőségre vonást követelő Ö.K. Testület biztosan következetes lesz most is.A sok hibás döntés az Előjáróság részéről nem maradhat büntetlenül,talán itt is előrehozott választást kellene tartani.Vegyék észre ez a Testület még semmi érdemlegeset nem csinált,ami eredmény született azt a Walter féle tevékenység következménye.A nagyvonalu helyenként nagyképü igéretekből szinte semmi sem valósult meg.A város akkor fejlődött amikor a szoci vezetés irányitotta a várost.A jelenlegi vezetés legaktivabb akkurátus embere Dr Simon István .
  Csak remélni tudom,hogy ez az eset egyedi és nem követi hasonló botrány.

 3. HŰSÉG???!!! városa, HAZAFIAS???!!! városvezetés, örüljünk a REAC-nak??? Az önkormányzat sokat tett a csapatért??? VAGY CSAK A SAJÁT ZSEBÉBE TETT MEGINT VALAKI VALAMIT??? Pl. Olaszországban egy ilyen csapatért tevő emberekkel vajon mitörténne??? …hát nem sok pénzt kellene költeniük többé, azt hiszem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.