FC Sopron emléksál

FC Sopron emléksálMivel az élet (wizzair + az olaszok + önkormányzat) úgy hozta, hogy – a 2004-es szezon 5. helyezettje, a Magyar Kupa győztese 2005-ben – megszűnt létezni, több szurkolótársunk javaslatára készítünk egy kötött, kétoldalas emléksálat.

Arra gondoltunk, hogy a befolyt pénzből egy emléktáblát csináltatunk Simon Tibor emlékére. Terveink szerint a Városi Stadion Keleti lelátóján, a C2-es (Simon Tibor szurkolói szektor) bejárata mellett kerülne elhelyezésre.

A sál 2000.- kerül majd és ez lenne a minimum összeg amiért megvehető lesz. Mindenkinek a saját pénztárcájára bízzuk, hogy mennyit hajlandó fizetni érte. A sálból egyenlőre 50db készül és erre az ötven darabra várjuk az igénylőket! Amennyiben nagyobb az érdeklődés, úgy emeljük a darabszámot.

Ha úgy adódna, hogy az emléktábla árából marad némi pénz, úgy azt az SC Sopronnak ajánljuk fel!!! Természetesen nem kp-ban, hanem hasznos dolgok képében. pl. labdák, stb…

Íme a sál látványterve:
FC Sopron emléksál

FC Sopron emléksál

Aki szeretne a sálból rendelni, ezen az e-mail címen megteheti: shop@brigadesopron.hu
A pontosítások végett e-mailben minden kérdésre válaszolunk!

Hajrá Sopron!

2892 / 1242 látogató

FC Sopron emléksál” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Nagyonszép kezdeményetés!De a felsorolás így helyes,szerintem: Matáv – Gőbl-Vizer – macskazabálók-önkormányzat….

 2. “a Magyar Kupa győztese 2005-ben – megszűnt létezni,”
  2005-ben?
  Úristen! Hát milyen meccseken voltam én azóta?

 3. a két név, akit hozzáraktál, az eredmények elérésének kulcsszereplői,, ha az egész történetre gondolsz akkor igazad van, de még a Bodnár neve hiányzik.

  Meg a Borsié :-)

 4. Gőbl milliókat fizetett a soproni labdarúgásba (Matáv Sopron, Fc Sopron, SVSE). Ne szapuljuk!

 5. Nagyon szép kezdeményezés, ez igen. Nagyon sajnálom ami az FC Sopronnal történt, de ha már így alakult innentől támogassuk az SVSE-t! (Sajna más már nem maradt.) Mindenki Vasút meccsre, hátha történik még valami a soproni focival!

 6. Herr Kormos! Megszűnt…mint Matáv Sopron. Nekik gyártson Ön emléksálat, ha lehet, ilyen elmés megfogalmazással. :D

 7. Nagyon sajnálom az FC Sopron-t hiszen a 2007 – 2008-as szezonban nem jutott sok jó nekik. Nagyon szép ez attól aki kitalálta az emléksálakat!
  És igen Hajrá Sopron! Hajrá Vasút!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.