Ingyen is lehet parkolni a Várkerületen

Ingyen is lehet parkolni a  VárkerületenA Várkerületen már lehet parkolni, nem úgy, mint a 90-es évek vége felé, amikor lehetetlen volt egy helyet is találni. Ma már csak az a gond, hogy elég drága. Ha az ember kicsit keresgél, biztos talál egy helyet magának. Ha nem vesz parkoló jegyet, hamar megbüntetik, megkapja a “mikuláscsomagot”.

De nem mindenki !!!

Megfigyeltük, vannak védett autók is. Néhány ott dolgozó autóját soha nem büntetik meg. Nincs rajta jegy, nincs rajta bérlet, mégis az ellenőrök úgy mennek el mellettük, mintha ott sem állnának.

Elég néha kitenni a pékség zacskóját az ablakba, vagy kiintegetni a szépségszalonból vagy egy feliratot elhelyezni a szélvédőn belül (áruszállítás, tabak, stb.) és már megy is tovább a máskor oly szigorú ellenőr. Ez akkor bosszantó, amikor a védett autók körül parkoló autókat akár azért megbüntetik, mert bár az ember fizetett jegyet, de már néhány perce lejárt.

Nem tudom az ellenőröket ellenőrzik-e, de mindenesetre bosszantó leszedni a kocsiról a büntetést úgy, hogy mások büntetlenül parkolhatnak egész éven át, minden nap ingyen, csak mert ismerősök vagy lekenyerezik a nagyhatalmú ellenőröket.

4200 / 1631 látogató

kapcsolódó cikkek

“Ingyen is lehet parkolni a Várkerületen” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Azért azon tudnék vitatkozni h a várkeren lehet parkolni…. Délelöttönként nem egyszerű dolog parkolót találni de nem csak a várkeren. Ugyan ez a helyzet a széchenyi téren és az erzsébet utcába is, és még sorolhatnám sokáig!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.