Jön a Harry Potter és a Félvér Herceg!

Jön a Harry Potter és a Félvér Herceg!A hatodik mozifilmet ismét David Yates rendezi, a főszerepben, pedig a már jól ismert színészek bukkannak fel. A premier 2008. november 21-én lesz.

A Voldemort elleni harc állása igencsak aggasztó; a baljós jeleket már a mugli kormányok is észlelik. Szaporodnak a rejtélyes halálesetek, katasztrófák. A három jó barát egy ideje aggódva figyeli a Reggeli Próféta halálozási rovatát, félve hogy ismerős névre bukkan. Dumbledore időről időre eltűnik Roxfortból. Senki nem tudja, hogy ilyenkor hol tartózkodik. Az élet azonban a háborús időkben sem csak harcból áll.

A hatodévesek a hoppanálást gyakorolják, olykor rendkívül “érdekes” eredménnyel. A Wesley-ikrek üzleti tevékenysége egyre kiterjedtebb. Szerelmek szövődnek a felsőbb évesek között, a Roxfort házai és egyes lakói továbbra is kíméletlen versenyben állnak. Harry értékes segítséget kap a titokzatos Félvér Hercegtől.

Jön a Harry Potter és a Félvér Herceg!A jó és a gonosz közti frontvonal immár a Roxfortban húzódik. Harry igyekszik minél alaposabban megismerni Voldemort múltját, ifjúságát, hogy rátaláljon a Sötét Nagyúr sebezhető pontjára.

Forrás: sg.hu

3677 / 1366 látogató

Jön a Harry Potter és a Félvér Herceg!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Én már olvastam a hatodik részt,és remélem jobb lesz,mint az ötödik rész,amiből csomó mindent kihagytak.

 2. ha mindent beletennének,egész este ott ülnél. Szerintem az 5. volt eddig a legjobb feldolgozás, az összes könyv közül, az első mellett. MEg a könyvet, és a fantáziádat úgysem múlhatja felül egy film sem. Bár… még magamat is megcáfolnám a hetedik könyv után…

 3. Mikor lesz a magyarországi mozikban a harry új része?

 4. Amerikai mozipremier November 21.-én.
  Nálunk szerintem legalább 1 hónap csúszással.

 5. Szerintem az volna az igazi Harry Potter film, ha semmit nem hagynának ki belőle és ha a film első premierje után egy évvel már a tv-kben is játszanák…amúgy nekem ez a 4 dik kedvenc könyvem a Hp k közül

 6. már csak 400 én már háromszor olvastam el és az összes többit is több mint 1-szer mert mind a 7 megvan a 7. egyébként “csúcs,csúcson túli,szupercsúcs”

 7. Én valami olyasmit olvastam a Wikipédián, hogy stúdiómunkálatok miatt csak 2009. július 17.-én lesz a premier…..:S Pedig már annyira megnézném a könyv után….mert az marhajó lett, csakúgy mint a 7.

 8. Igen, már mi is értesültünk róla, írtunk is egy cikket a várható késésről, csak még nem került ki az oldalra….

 9. Nekem könyvben egyáltalán nem tetszett az 5. rész, de filmben jóvolt. Remélem a 6. és 7. rész filmben is jólesz, nemcsak könyvben, bár a 7.ből két film lesz..

 10. szerintem nagyon jou film lessz a hatodik harry potter mert ebben voltak a legfelelmetesseb reszek

 11. basszus julius 23 az még naygon messze van nem fogom kibírni addig

 12. Szerző: Zsancy (IP: 81.17.181.183, static-81-17-181-183.dunaweb.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.