Braco a horvát gyógyító

Braco a horvát gyógyítóBraco-t, a leghíresebb horvát spirituális gyógyítót, jól ismerik a nyugati országokban is ahol több ezren vesznek részt egy-egy találkozón (Svájc, Németország, Ausztria, Szlovénia, Bosznia). Egyedülálló képessége abban áll, hogy a páciensekkel és az arra rászorulókkal való kommunikációja mindössze annyi, hogy nézi őket.

Egy szó nem hangzik el és az emberek mégis a legcsodálatosabb dolgokat tapasztalják, úgymint különböző betegségekből való gyógyulást, érzelmek felszakadását, vagy nehéz élethelyzetek váratlan megoldását.

Braco soha nem ad interjút TV-ben, rádióban vagy újságoknak. Szótlan Látnoknak is hívják. Sok orvos és más, a gyógyítás terén dolgozó szakember igazolja, hogy Braco csodával határos gyógyulásokat mutatott be.

Néhányan a tudósok közül, mint dr. Larry Dossey azt mondják, hogy ezen képességek csak akkor lennének érthetőek ha már ismernénk a „nem evilági valóság” fogalmát.

Braco 11 éves munkájának bizonyságát egy archívumban őrzik, ami több mint 10.000 ember és kutató tanúbizonyságai pontos adatokkal és esetleírásokkal. 76 videó kazetta és DVD mutatja be Braco munkáját és sikereit.

Braco egyéni segítő, nem képvisel semmilyen irányzatot. Ingyen segít szeretetével, függetlenül az emberek vallásától, származásától, neveltetésétől vagy társadalmi helyzetétől.

Bracohoz az emberek tízezrei látogatnak el, 12 éve. Senkivel nem tesz kivételt és mindig csak csoportosan áll az emberek elé. Ő nem vár el tőlünk semmit. Annyit tanácsol, hogy legyünk nyitottak és tegyünk mindennap valami jót, függetlenül attól, hogy milyen kicsit is.

Braco NEM gyógyító. A vele való találkozások utáni hatások lehetnek felszabadítóak: testi, lelki szinten.

Braco nem ígér gyógyulást vagy bármilyen más változást az őt meglátogatóknak. Azt tanácsolja, hogy mindenki menjen az orvosához és használjon minden lehetséges segítséget és terápiát, amit orvosa javasol.

Mindenkinek meg kell értenie, hogy Braco segítsége csak kiegészítő lehetőség, ami nem helyettesíti az orvost. Braco kiemeli, hogy még a vele való találkozás után is fontosnak tartja orvosaik tanácsait megfogadni és követni javaslataikat.

Braco honlapja www.braco-info.com, ami jelenleg angolul és németül olvasható: mindig aktuális nemzetközi információkkal. Hamarosan magyar tartalom is lesz rajta.

6558 / 2587 látogató

Braco a horvát gyógyító” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Hááát ez a manus egy nagy kamu!
  Ezt tényleg bárki állithatja magáról és a sok nem túl értelmes elmeber be is dől a hülyeségnek!
  Szörnyü!!
  Samsara

 2. Kíváncsi lennék ha te állnál ki valahová, hogy gyertek emberek, mert segítek nektek, akkor hányan mennének el??:)))

 3. Szerintem érdemes lenne adni egy esélyt ennek az embernek, mielőtt véleményt formáltok róla!
  Nagyon súlyos gerinc problémáim voltak, illetve egy ciszta az agyamban!Engem tünetmentesen meggyógyított egyik Ausztriai találkozó során.Orvosi leletek támasztják alá a gyógyulásomat!A mai napig is hihetetlen számomra, de csodálatos milyen képességekkel rendelkezik!(a szkeptikusak táborához tartoztam, ameddig a gyógyulásom be nem igazolódott) Üdv :mn

 4. Magam is gyógyitó vagyok, bár közel sem rendelkezem ilyen képességekkel, de vannak megmegyarázhatatlan dolgok, és azért megmagyarázhatatlan mert még müszakilag nem vagyunk olyan fejlettek /lásd 6o-as évek, tv rádió, telefon/ és most hol tartunk. Mindenre van magyarázat csak még nem jutottunk arra a szintre, hogy pontosan bizonyitsuk. Minden betegség az agyban kezdődik és erről már sokan tudnak, a gyógyitás is ott kezdődik. Én csak gratulálni tudok Neki. A szkeptikusak csak addig hangoztatják a véleményüket amig nem betegek. Az életben maradás annak a legfontosabb aki közel áll ahhoz hogy elveszitheti. Csak azon lehet segiteni aki hagyja. Üdv.

 5. Szuper emberke,elérte a tudat egy nagyon magas fokának titkát,de ez mindannyiunkban benne van.
  Sokan sztárolják,én inkább tisztelem azért amit elért és megvalósított.

 6. Fantasztikus… persze nem az :)
  Kedves Péter (druszám), Braco valóban “ott van tudatilag”.

  Akik érzékenyebbek, érzik az erőket (mint jómagam)
  érzik az erejét képről, videóról is.

  Lám, nem kell Keletre rohanni “csodáért”, gyógyító emberekért. Nem Keleten fedezték fel a spanyolviaszt: Nyugaton is minden megvan; csak ami közel van, azt nehezebben szeretjük észrevenni ;)

  A Kárpát-medence környéke egyébként nagyon spirituális közeg:
  Rudolf Steiner (Kraljavec-ben született),
  Tesla, a világhírű technikai zseni,
  Nálunk a Pilis, amiről már a dalai láma is elismerően nyilatkozott. És most
  Braco, akihez indiai swamik zarándokolnak, és ezreket gyógyít meg!

  Érdemes megnézni az oldalát, ahol tudósok (!)
  vallanak a “tényről”, ami Braco ereje. Nem minden
  tudós szkeptikus (mint azt nákunk sokan gondolják;) )
  Megdöbbentek a természetességén, alázatán, ahogyan elutasít minden ritportot (ennyit a sztárolásról!).
  Hozzá nem ér senkihez, nem hoz létre erőtereket – CSAK NÉZ. A hangja is ugyanilyen hatású.

  Sokan várjuk a budapesti látogatását.
  Addig is érdemes “barátkozni” az erejével:
  letöltöttem a képét, ahogyan az onyx-teremben áll,
  meg nézem a videóit (youtube).

  A Szeretet, Világosság legyen velünk!
  Üdv!

 7. Az egyszerű dolgok a legzseniálisabbak!
  Az ötlet zseniális. Már csak egy falka hülye kell hozzá, aki önként és boldogan fizet.

  Kinek jutna még eszébe, hogy nem ígér semmit, nem csinál semmit, csak néz némán, és ha hiszel benne, akár még segítesz is vele magadon, mert hathat, mint a placebo.

  Ezt csinálja utána valaki…
  Az abszurd humor körébe tartozik, és a zseniális az benne, hogy valaki meg is merte és meg is tudta valósítani.
  Őrületes nagy biznisz!!!!!!!!!!

  Már az nagy teljesítmény Braco részéről, hogy nem röhögi el magát a hülyék és hiszékenyek tömegein, miközben “néz”.
  Én elmentem a szeánszra, utólag nagyokat röhögtem, és legalább ennyit profitáltam belőle, hiszen a röhögés az egyik legnagyobb gyógyító a világon.
  Nagyon remélem, nem készült rólam fénykép, mert akkor majd magyarázkodhatok az ismerősöknek…

  Elképzelem Bracot és üzlettársait, akik rengeteg – a fizető közönségen való – röhögéssel tartják karban egészségüket.
  Mert nem kiált fel senki, hogy “Meztelen a császár!”
  Akkor meg miért ne nézne továbbra is ez a bárgyú nézésű Braco? Jó pénzért.
  Nézze meg az ember!

  Gratulálok!
  Mészáros Ágnes

 8. Jaj ne vitázzatok már és ne itélkezzetek. Vegyétek már észre hogy mindenkinek igaza van. Valóban úgy működik mint a placebo, de ugyanakkor mégsem. Mindenki attól gyógyul meg amiben hisz. Van ki csak az orvosokban hisz, van ki a természetgyógyászatban, van ki a nevetés erejében, van ki az angyalokban, van ki a kristályokban stb, és ez így jó, mert mindenki más. Milyen unalmas is lenne a világ ha csak egy ember, vagy egy módszer lenne a gyógyulásra.

 9. Hallottam a hirét szeretnék találkozni,szemébe nézni.A nagynéném volt egy összejövetelen és ő is nagyon dicsérte. Üdvözlettel Szendreiné

 10. Hallottam hirét a természetgyógyásznak, szeretnék elmenni a következő összejövetelére és a szemébe nézni. Üdvözlettenl Szendreiné.

 11. Braco olyan élményt adott, amit míg élek nem felejtem el. Energiát így áramolni én még soha nem éreztem, Erőt adott az egyszer biztos. Próbálja ki mindenki, akinek szüksége van egy kis pluszra. Hatalmas érzés, leírni, elmondani nem lehet.
  üdv. Julika

 12. NAGYON SZERETNÉM,-SZERETNÉK MÁR ÉN IS A CSALÁDAL MEGÉRINTENI- MEGÉREZNI EZT A CSODÁS DOLGOT.

  Sokféle gondok ,betegségek, vannak,az ember mikor látja mi van ebbe az életbe- szeretne valami jót és biztosabbat, mivel nem sok jót lehet az itteni életben mondani tapasztalni.
  Tiszteletem az ilyen megmagyarázhatatlan emberek energiájában és a jó akaratukba.vajdaságból ARANKA

 13. Én a Fókuszban láttam Bracot először. Már akkor megmagyarázhatatlan érdeklődést éreztem Iránta. El is mentem mindhárom alkalommal a budapesti találkozókra, sőt azóta már egyszer
  Zágrábba is eljutottam Hozzá, ami teljesen felejthetetlen élmény volt. Mind a négy alkalommal testem egy részén szokatlan forróság máskor remegés vonult végig.Ez egyértelmüen nem megszokott dolog volt és nem a melegtől éreztem.
  Azóta gyakran olvasok Róla és nézem a kis videókat, valamint várom a legközelebbi budapesti találkozót.
  Köszönet Megginek és Csapatának a munkájukért és az e-mailekért. Márti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.