Sopronban a Budapest Jazz Orchestra

Sopronban a Budapest Jazz Orchestra2008. március 28-án 19 órától az MKB ARÉNA SOPRON-ban lép fel a BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA! Sztárvendég Malek Andrea.

A magyar jazz élet színes palettáján nagyon sok fajta stílus és irányzat képviselteti magát. Nemzetközileg is elismert, magas színvonalon szólalnak meg magyar előadók akár a fúziós zene, a main stream jazz, etno jazz, dixieland stb. hangján, de a sok-sok kiváló együttes között sajnálatos módon hosszú évtizedekig nem képviseltette magát, a jazz egyik méltán különleges formációja: a big band.

Ennek okait kutatva rájöhetünk, hogy elsősorban szervezési és financiális problémákra lehet visszavezetni ezt a hiányt.

Amatőr, pusztán lelkesedésből fenntartott nagyzenekarok természetesen korábban is léteztek és léteznek ma is, de egy 17 tagú formációt ilyen formán szinte lehetetlen rendszeres működésre bírni. a teljes történet

Jegyek 2500 forintos áron kaphatóak az Arénában, az Alexandra Könyvesboltokban, a Kisalföld Volántourist Irodákban, illetve az interneten (http://www.jegymester.hu/).

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

3379 / 1359 látogató

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.