Tavaszi szél

Tavaszi szélMennyire vártuk már ezt a kellemes időt! Mennyien fohászkodtak a Nap Istenéhez, hogy minél előbb jöjjön az órákig tartó napsütés ami melengeti szívünket, lelkünket és testünket. A környezet szó szerint fellélegzik. A növények alig várják, hogy zölden pompázhassanak.

Hetekkel ezelőtt már bele kóstolhattunk a tavaszba, de gyorsan jött a tél hideg szele ami lehűtötte a kedélyeket. Pedig már a télijózsit is gondosan elpakoltam, gondolván itt a tavasz… Aztán március 20 – án beköszöntött a naptári tavasz.

Pár napig ismét simogatott a Nap sugara minket. A nyuszi hihetetlen mód havat hozott ami már számomra pofátlanságnak számított. Ezt a havat 16 fok követte. Ez az időjárás mégis kivel akar szórakozni?

Akik érzékenyek, nagyon szenvedhetnek emiatt a yoyo effektus miatt. A hétvégén és a héten ismét fantasztikus, tavaszi időnek örülhetünk, amíg be nem kopogtat a tél. Próbálkozhat, de remélem, hogy ez lesz az utolsó lövése.

1992 / 1015 látogató

kapcsolódó cikkek

“Tavaszi szél” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Egyetértek. Húsvéthétfőn pedig ahelyett, hogy locsoltam volna a vizet, fagyott állapotában lapátoltam el, munkahelyem a Fraknói vár bejárata elől.

    Boldog tavaszt mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.