A legjobb

A végén mi nyertünk :-)Soproni Sördögök – Atomerőmű SE április 18. péntek, 18.00 Ez a nap volt a Sördögök aranyba foglalt napja. Ámulást bámulás követett. A soproni csapat kiemelkedő játékot alakított. Bár az első tíz percben még a vendégek domináltak, de ez a produkció lassan, de biztosa el is illant a harmadik negyedre.

Ki gondolta volna, hogy szó szerint lealázzuk a Paks csapatát? Az utolsó két negyedben olyan szintű hajrát láttunk városunk férfi csapatától, hogy még a láthatatlan kalapom is megemeltem. Lesko 30 pontot dobott a meccs alatt, talán a legjobb játékát produkálta. Ezt el lehet mondani az egész csapatról.

Trükkjeikkel, labdajátékukkal egy színvonalas szórakoztató meccset láthattunk, szinte tátva maradt az ember szája a remek csapat munkától. A kosarak csak úgy repültek a hálóba! Majdhogy nem vissza tapsolta őket a közönség a bravúros mérkőzés végén! Egyben sajnálom a Soproni Sördögöket.

Vajmi kevés esélyt látok arra, hogy e idény végére összekovácsolt csapat szeptemberben ugyan ebben a felállásban lépjen pályára. Ezt a gondolatot félretéve gratulálok a csapatnak! (20 – 23, 45 – 43, 77 – 58, 94 – 77)

1978 / 941 látogató

A legjobb” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szerintem a SPORTban nincs helye a ” lealázásnak” Mit jelent, hogy “szó szerint lealáztuk” lehugyozták a meccs végén az ellenfelet vagy mi?

  2. ha láttad volna a meccset, lehet neked is ez a szó jutott volna eszedbe… nem szó szerint értettem… a pisi dolog meg nem is értem, h jön ide! “színes” a fantáziád..

  3. Lehet lelkendezni kedves zsu, csak éppen “minden mindegy” győzelem volt. Azon kellene elgondolkodni inkább, hogy az évenként hatalmas lóvékat felemésztő csapat miért nem képes soha a legjobb 8-be kerülni… De egyben igazad van: most megint az következik, hogy minden légiós elküldve, aztán jön helyettük újabb 4-5 és így tovább és így tovább…

  4. Sajnos nem láttam a meccset, lehet, hogy igazad van, bocs, ha megbántottalak, nem akartam. A lehugyozást viccből írtam, mert az tényleg megalázás lenne…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.