Vízerék ráfázhatnak

Rács mögé vele!A korábbi tulajdonosok saját vagyonukkal felelnek az elkövettet bűncselekmények miatt. Gazdasági bűncselekmények tömkelegét követték el a már megszűnt Sopron FC korábbi tulajdonosai. A rendőrség és az adóhatóság is nyomozást indít a klub körül történt visszaélések miatt. A hitelezők, a klub korábbi játékosai és alkalmazottjai reménykedhetnek, hogy megkapják elmaradt jussukat, ugyanis az FC Sopron régi és új tulajdonosai saját vagyonukkal felelnek a történtek miatt.

– A felszámolásról tudunk – erősítette meg a hírt a soproni alpolgármester, Abdai Géza. – Felkértünk egy független szakértőt, aki több érdekes megállapításra jutott.

Arra a kérdésére, hogy történt-e bűncselekmény, azt tudom mondani, hogy nem vagyok rendőr, de úgy tűnik, igen. Persze ezt majd a hatóságok kivizsgálják.

A klub megvásárlására letett banki igazolásról is elmondható, hogy sok gond van vele.
(forrás: stop.hu)

2088 / 1016 látogató

Vízerék ráfázhatnak” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Hirtelen azt sem tudom,hogy ki vagyok.Rendőr nem az biztos,nem értek a focihoz az is biztos.Hogy kerültem én ebbe?
  Most,hogy felébredtem ki is vagyok én,mi közöm az egészhez?
  Engem kéren csúnyán becsaptak,félrevezettek.
  Kedves Abdai ur nem gondolja,hogy tehetetlensége langyossága vezetett a jelenlegi helyzethez?
  Sok-sok kérdőjel mikor lesz rá válasz?

 2. Pityibának igaza van, de úgy látszik, ez tényleg a következmények nélküli ország. Aki hatalmon van azt tesz amit akar, azt tesz tönkre amit akar…következmény nélkül.
  Kiváncsi lennék a saját házukat is ilyen nemtörődve adnák-e el, kétes szerződések mellett. Ugye nem???

 3. Szóval van 1 cégben komoly tulajdoni részem(itt Sopron városa), jön 1 (hívjuk külföldi befektető), és le se ellenöriztetem a banki papirok hitelességét?!? Ha Én így teszek a saját miniatür gazdasági életemben, jövő hónapban a villanyszámlát se tudom kifizetni… Ja más pénze(Soproni lakosok)? Akkor mindegy csak Nekem is a zsebembe etwas bitte…. KI A FELELÖS EZÉRT A “csöppnyi” NÜANSZÉRT? Kiderül valaha, és számon is kérik rajta???….. (szerintem nem)

 4. A város képviselője is aláírta az összes adásvétellel kapcsolatos dokumentumot. Vajon ki az aláíró??!!! Csak nem az, aki nyilatkozik?…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.