Szégyen

SzégyenVégre elkészült a Híd utca – Pap rétet összekötő járda. Vége a sárnak – pornak, új gyalogátkelőt is létrehoztak. Örülhetnénk neki, de sajnos jó magyar ill. soproni módra megint becsúszott egy kis gikszer a dolgokba.

Nem gondoltam volna, hogy 2008-ban van még tervező vagy kivitelező vagy olyan ember, aki átvesz egy új járdát úgy, hogy nem gondoltak a mozgássérültekre, babakocsisokra, biciklisekre, de kiemelném a mozgássérülteket. Szégyelljék magukat, önző emberek…

SzégyenAhol a járdarész kezdődik van egy enyhe lejtés, itt figyelmesen kialakítottak egy lépcsőt, bár szerintem ez kissé fölösleges, sokkal fontosabb lett volna, hogy az úttestre akadálymentesen lejuthassanak az emberek.

Nem hiszem, hogy számít, de itt és most felszólítom a felelősöket, hogy gondoljanak végre mozgáskorlátozott embertársainkra, és javítsák ki ezt az illetlen hibát.

3420 / 1433 látogató

Szégyen” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szerinted a rokkantak is örüljenek? Nem érted miről szól a cikk? Tolókocsival nem tud átmenni…Te örülnél??

  2. Nem ez az egyetlen hely sajnos, ahol nem gondoltak a mozgáskorlátozottakra pl: az Ógabona téren amikor átrakták a forgalomváltozás miatt a lámpákat, így a zebrát is, csak éppen a tolókocsi lehajtót nem rakták át!
    Ha most ott valaki le akar menni, akkor csak a forgalom közepén tud az autók között!

  3. Változott már valami?
    El kellene küldeni a cikket a polgármesteri hivatalba!

  4. Még nem. Tényleg el kéne küldeni, de talán olvassák itt is…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.