Foglalj szállást a VOLT Fesztiválra!

Foglalj szállást a VOLT Fesztiválra!Kedves Klubtagunk! A tavalyi évhez hasonlóan, idén is lehetőség nyílik arra, hogy szállást foglalj magadnak a VOLT Fesztivál weboldalán keresztül. A legkülönfélébb szállástípusok között válogathatsz a kollégiumoktól a panziókon át a legjobb szállodákig, igényed, ízlésed és pénztárcád függvényében.

A lényeg, hogy a weboldalon keresztül egyszerűen, kényelmesen és főleg IDŐBEN foglalhatsz szobát magadnak és barátaidnak a VOLT Fesztiválra. Ha a kimerítő bulik után nyugodt pihenésre vágysz, foglalj szobát itt, a VOLT.hu-n akár már most!

Az oldal elérhető a www.volt.hu./info/szallas vagy a http://www.voltszallas.hu/ címen április 29-től.

Az online szállásfoglalás április 29-én 14 órától elérhető!
SZÁLLÁS VOLT KLUB TAGOK SZÁMÁRA

Faház és VOLT Klub Panzió

Az előző évekhez hasonlóan természetesen idén is külön gondoltunk a VOLT KLUB tagjaira. A kempingben található, méltán kedvelt faházakat kizárólag a klub tagjai foglalhatják le a szokásos, online foglalással. 2 vagy 3 személyes faházak választhatók a készlet erejéig. Ezek a házikók teljesen egyformák, ellátottságuk pedig meglehetősen szerény (ágy, szekrény).

Nagy előnyük viszont, hogy a kempingben, hűs fák árnyékában, közvetlenül a fesztivál területén vannak, így a hajnalig tartó bulik után nem kell sokat gyalogolnotok, ha pihenésre vágytok. Ha ilyenben szeretnél lakni, szemfülesnek kell lenned: a házikókat rendszerint pár óra alatt elkapkodják.

Mivel a faházak száma erősen korlátozott, más lehetőséget is kínálunk a Klub tagjainak: Sopron egyik egyetemi kollégiuma idén is VOLT KLUB PANZIÓ néven várja a fesztiválra látogató vendégeit. Ebben az évben a Botanikus-kertben található kollégium várja szórakozásban megfáradt, pihenésre vágyó klubtagokat. (cím: Sopron, Ady Endre u. 5.)

Ez sem rossz választás: igaz, hogy a koncertektől kicsit távolabb van, viszont éppen ezért csendes, kényelmes-komfortos, és minden szoba külön zuhanyzóval van ellátva. Ezek is a faházakhoz hasonló módon foglalhatók: az interneten keresztül, csak klubtagoknak.

Fontos tudnotok, hogy a házakat és a VOLT KLUB PANZIÓ szobáit csak 4 éjszakára vehetitek ki, viszont az 1. éjszaka ebben az évben is grátisz!

Árak:
Kétágyas faház: 18000.- Ft
Háromágyas faház: 27000.- Ft
Kétágyas szoba a VOLT Klub Panzióban: 27000.- Ft
Az árak július 2-5-ig 4 éjszakára értendők.

A VOLT Klub online szállásfoglalás április 29-én 14 órától elérhető!

5830 / 2206 látogató

Foglalj szállást a VOLT Fesztiválra!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Pár dolgot nem értek:

    – Úgy kezdődik: “Kedves Klubtagunk!” Aki ezt olvassa, az mind klubtag, vagy mi?

    – Mit keres egy elsősorban soproniaknak szóló oldalon szállásajánlat? Hajléktalan soproni voltozóknak?

  2. Ezt a levelet a klubtagoknak küldte a VOLT -ot szervezők és ez a levél lett feltéve ide. Ennyi. Egyébként sok soproni alszik fent a kempingben ha hiszed, ha nem és nem azért mert hontalanok, csak hajnalban lusták hazasétálni…ehhez nem kell bentfentesnek lenni, hogy rájöjj…..

  3. Sziasztok!

    Nem kötekedésnek szántam, csak nagyon szúrta a szemem. Természetesen tudom, hogy sok soproni fent marad éjszakára a kempingben, csak azt kétlem, h. emiatt jópár hónapra előre faházat bérelne. Ez nálunk mindig spontán szokott alakulni az elmúlt években (és mindig megoldottuk). Mellesleg sehol sem írtam, h. “csak” soproniaknak szólna az oldal, nem tudom, te hol olvastál ilyet? Igazából a CTRL+C CTRL+V “írás” nem tetszik, mint most is, mikor egy klubtagoknak írt levél minden utalás nélkül kikerül a honlapra, ezzel félreérthetővé válva. Akkor legalább a volt.hu-ról vettétek volna át..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.