Fusson Tom Cruiseért

Fusson Tom CruiseértIdén ismét lesz báránybőrben rejtett szcientológusok által szervezett szaladgálás Sopronban. Lényegében arról van szó, hogy a tudatlan (?) szponzorok támogatnak egy bulit, ahova az esetleg gyenge, függő illetve segíteni akaró idősebbek, fiatalok, gyerekek összejönnek, lufit, szóróanyagot kapnak és kihasználva az alkalmat, még adataikat is elkérik a barátságos szervezők.

Ja, futni is lehet, enélkül feltűnő lenne a toborozás. Megdöbbenve olvastam, hogy kedvelt, tehetséges művészek támogatják, nevüket adják az országszerte rendezésre kerülő
drogmentes Magyarországért maratonhoz. Minden látogatónak felhívnám a figyelmét, hogy személyes adatait ne adja meg senkinek sem, illetve ne is támogassa adójának 1% – val a Héliosz alapítványt, mert ez is meeeegtévesztés!

Az esemény médiatámogató közöttt szerepel a Kisalföld, és  Hajnal féle Sopron TV. Megkérdeztük őket:

Tudják Önök, hogy a Drogmentes Maraton médiapartnerei közt szerepelnek http://www.drogmentes.hu/hu/?mod=content&cla=content&fun=access&id=61&mid=33&temp=drogmentes.hu, és, hogy a rendezvény mögött a Szcientológia Egyház áll?

Várja válaszukat a sopron.info.hu

A Kisalföld válaszra se méltatott mindket, Hajnal Sándor, pedig egy indulatos levélben,  diktatórikus módszerekhez  hasonlította kérdésfeltevésünket,  perrel fenyegetett minket ha rossz hírét keltjük a tévéjüknek,  majd miután megköszöntem európai válaszát, megtiltotta annak közlését. Így is lehet.

kapcsolódó cikkeink:

A Szcientológiai Egyház nem adja fel – Sopronban sem

6. Drogmentes Magyarországért Maraton – szcientológia mindenkinek

Sztárok és a Vallás 1.

4182 / 1463 látogató

Fusson Tom Cruiseért” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Még a Hajnal volt felháborodva?
  Nem kell a tévéjének rossz hírét kellteni, megteszi azt maga, a műsoraival :-)

 2. “diktatórikus módszerekhez hasonlította kérdésfeltevésünket”

  Ezt nem értem!

 3. Hegyezhetnétek a témáitokat arra, hogy hogyan jutott idáig a magyar társadalom: az aluljáróban drogos fiatalok zokognak drog-túladagolástól halott társuk teste felett, – koldusok utaznak ocska ruhákban büzölögve a bkv-n, – vagy hogyan lehet az, hogy a fogorvosnál egy autó árát hagyjuk ott, ha rendbehozatjuk a fogunkat, amik legtöbbször a vitaminok fogyasztásának hiányában lép fel, – s hogy miért mérgeznek az aspartam tartalmú élelmiszerek?
  Hm?

 4. Meg a globális felmelegedés és a világbéke :)))
  Foreveranna….természetesen szerkesztőségünk célja nem a világ és magyarország, és az itt élő emberek összes problémájának megoldása…ami elég nehéz feladat lenne, főleg egy drogost leszoktatni akaratereje híján a drogról, egy hajléktalannak munkát találni, stb. Hidd el, ezek az emberek nem csak úgy poénból jutottak erre a sorsra, de akkor beszéljünk azokról is, akik nagy erővel letették a drogot, és most tanácsadásokat adnak eltévedt társaiknak, vagy azokról, akik elmentek dolgozni, majd albérletbe mentek stb…és ujra talpra álltak a semmiről! Erre is van példa és egyre több…hidd el! Beszéljünk erről is!
  A fogorvos…hát mond valamilyen orvosi ellátást, ami olcsó? Ezt terjeszd be a parlamentbe :))
  Ha van ötleted, hogy hogyan tudod megoldani az általad felsorolt problémákat, nyugodtan ragadj tollat azaz billentyűt, és írj cikkeket szerkesztőségünkbe….szeretettel várjuk és le fogjuk közölni, megigérem.

 5. Röhejes a Hajnal úr ! Egy pökhendi, nagyképű, fenyegetőzös alak. A tv-je akkora szar, hogy lehetetlen nézni. Lehet, hogy jut neki is a Heliosz alapítvány vagyonából vagy vajon miért van úgy oda, miért védelmezi, támogatja ezt az egyházat? De az is lehet, hogy egyszerűen tudatlan, nem volt információja és most, hogy ez az újság felvilágosította, jött rá, hogy mit támogat és begurúlt.

 6. foreveranna 2008 Május 17 a 12:23

  Kedves Anna, amennyiben a hírhez kapcsolódóan tetted meg észrevételeid, akkor kérlek világosíts fel még abban is, hogy ezeken a problémákon hogyan segít az, ha az általad említett halmozottan hátrányos helyzetű emberek belépnek a közismerten piramisjátékszerű pénzbehajtószektába, a $zcientológiai Fegyházba.

  Láthatóan úgy gondolod, hogy sokkal fontosabbak az általad említett problémák azoknál, amik a cikk témája kapcsán merülnek fel.

  Magam is fontosnak tartom az általad felvetett problémák orvoslását, ugyanakkor arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy ha csekélynek érzed a $zcientológiai $zörnyegyház által okozott szenvedéseket, akkor tájékozódj, hogy milyen módokon és hány embernek, hány családnak teszi tönkre ez a szekta az életét.

 7. A ” támogatók” listáját elolvastam, azt talán nem mindenki tudja, hogy ők nem “csak” támogatók; a legtöbbjük ( művészek, sportolók) tagjai is eme “nemes” egyháznak. dr. Lenkei 1 000 000 $ befizetésével pl az egyik legnagyobb adományozója az “egyháznak”. Ez ellenőrizhető a “pénzbegyűjtő egyház” web-oldalain….

  Tehát…. ( döntően) nem félrevezetettek …ők pontosan tudják, mihez adták a nevüket.

 8. Nem értem a támadásotokat a Drogellenes Maraton Mozgalom ellen. A fiaimmal évek óta kijárunk a futásra és még nem gyűjtötték be adatainkat, nem szippantottak be csupán azt tették amit hirdettek is. Picitől a nagyig arra kértek mindenkit ne nyúljon a drogokhoz és figyeljenek embertársaikra.

  Amit pedig a hozzászólásokban leírtok (támogatók, megtévesztettek, tagok v hívők) az épp úgy jellemző a többi egyházra is. Akkor miért pont ez a gond?

  Az indító irományról szólva csupán annyit:
  zsuzsesz! Ha valóban a beillesztett megkeresést küldted el a médiumoknak, akkor ne csodálkozz a reakciókon, mert ami itt olvasható az egy szóval jellemezve: bunkó.

 9. Mekkora zsir lenne, ha az azbeszt miatt a szetperelnek az egyhazat a volt tagok!

 10. Bereznay Endre híres egyháztag.
  Az összes LRH előadás és szcientológus hangoskönyv magyar változata az ő hangján szól.

 11. Régebben lelkesen szedtem a Lenkei vitamincsomagjait, nagyon jók, csak drágák. Alap csomagot fogyasztottam, ami 4970Ft egy hónapra. Most ezt a Swansont szedem, ez 3 hónapra elegendő, a tartalma majdnem ugyanaz és még olcsóbb is, csak 3200Ft. Itt van egy kis leírás róla, ja és még nyerhetek is vitamincsomagot.

  Swanson – Napi vitamin és ásványi anyag csomag – 100 kapszula/doboz

  Napi egyetlen kapszula tartalmazza azokat a vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, amelyre egy átlagos felnőtt embernek szüksége van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.