Kínai étterem nyílik az Alfaparkban!

Kínai étterem nyílik az Alfaparkban!CHEN S COOKING wok & Grill elnevezéssel kínai étterem nyílik a hamarosan átadásra kerülő Alfapark 2-es szárnyában. Tervezett nyitás Július eleje. Az étterem nem új, a soproni nagyközönség előtt, hiszen a közelben, Wr.Neustadt-ban már rég óta üzemel Chen étterme. Sokan járnak ki, hogy egyenek a legendás Pekingi kacsából, vagy éppen a szemük előtt elkészített finomságokból.

Az étterem 450 nm – en, és szintén nagy teraszon várja a kedves vendégeket. A kiszolgálás jellege félig önkiszolgáló, félig pedig AlaKart jelleggel fog működni, a tervek szerint. Lehetőség lesz a nyers alapanyagok kiválasztása után, lángon elkészíttetni wook-ban ételünket a kínai szakácsokkal, vagy éppen a már kész ételekből falatoznunk. Aki pedig nem bízik a saját maga által kiválasztott alapanyagokban, annak étlapról lesz lehetősége válogatni a finomságok között. Egy biztos. Az étterem kuriózum lesz a maga nemében. Kíváncsian várjuk!

4899 / 1632 látogató

Kínai étterem nyílik az Alfaparkban!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ilyen étterem van Eisenstadtban is. Végre, hogy nálunk is lesz egy kis keleti ízvilág. már nagyon hiányzott, mindig ki kellett menni Ausztriába “kínaizni”. Remélem menni fog és nem kell bezárni, mint az elődjeit.

  2. De volt. Szerintem. Az Alpesi helyén ill. a Csengery utcában nagyon jó kínai volt, csak nem volt rá igény. Jobban ízlett a rántotthús meg a pacalpörkölt. :-) A Plasaban tényleg nagyon gagyi amit csinálnak, de az nem is étterem, de még kínai büfének is gyenge.

  3. Mesterszakács fiaként bizton állíthatom, hogy remek az étterem. Ritkán talál az ember fia ilyen minőséget. Friss alapanyagok, minden van. Hibátlan. Csak javasolni tudjuk.

  4. még szerencse, hogy édesapád nem belgyógyász vagy baleseti sebész. Apukád sem azért ért a főzéshez, mert apja is szakács volt, hanem mert sokat tanult…úgyhogy bizton te még ne állíts semmit…egyébként az étterem tényleg jó

  5. minden szuper,de az hogy a 2 magyar ott dolgozotol a kaját is sajnálják,mig ők maguk 3-szor esznek minimum naponta meleg kaját,ez egy utolso mocskos kinai mentalitás,hiába élnek ausztriában a főnőkők,mocsok egy népség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.