Iskolai pofonok után ítélet

kisalfold

1748 / 899 látogató

kapcsolódó cikkek

“Iskolai pofonok után ítélet” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Annó mikor én ált.isk.-ba jártam, az nem is volt olyan különleges dolog, hogy az igazgató ledurrantott néhányat a zsiványabb tanulóknak. Akkor ennek híre is ment, és mindenki rettegett és vigyázba vágta magát a folyosón. Akkor, igaz, még más rendszer volt…..és ezzel valahogy senki sem törődött, vagy nem mert, sajnos.

 2. képzetlen tanár üt csak, megérdemelte a pofont, de nem az iskolában kellett volna átnyújtani :)

 3. Andy, szerintem nem ismered az igazgató urat. Nagyon jó tanár, kiváló ember. Atyai pofon volt, megelőzve ezzel, hogy a srác megverje az osztálytársát, mint azt előző nap tette…Szerintem semmi nem indokolta a tanárverést. Az apukáról annyit, hogy azért kapott csak felfüggesztettet, mert éppen lejárt neki az előző felfüggesztett, ha az még tartott volna, ma csücsül…Nagyon erőszakos ember, már kidobóként is megbukott néhol, drog miatt….

 4. Te meg az apukát nem ismered akkor, ha azt mondod róla, hogy erőszakos. Az a helyzet itt, hogy mindkét fél oldaláról meg kell vizsgálni, mielőtt ítéletet mondunk.
  Az egy dolog, hogy a gyerekek bunyóznak…..
  Az is rendben van, hogy az igazgatónak is rendet kell tennie.
  De könyörgöm…te mit csinálnál, ha egy vadidegen ember lekeverne egyet a gyerekednek?????????????
  Dorgálja meg szóval, fegyelmivel, igazgatói intővel, tiltsa ki a suliból stb…..de ne emeljen kezet a gyerkemre! Hivasson be, és bizza rám, hogy milyen büntit adok neki, de üsse meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.