Röviden a fociról

Miért napirend előtti tájékoztatón, és nem rendes előterjesztéséként vitatjuk meg a futball témakörét? – teszi fel a kérdést a szocialista-szabad demokrata frakció. Szakmai és politikai egyeztetésre lenne szükség – fogalmaz Kalmár István (MSZP). Fodor Tamás lezárja a tájékoztatást, kezdetét veszi a „rendes” közgyűlés.

A soproni futballal kapcsolatban Dénes Ferenc sportszakértő beszél. Elemzésében arról szól, hogy az önkormányzat milyen szerepet vállalhat a soproni futball megmentésében. Dénes Ferenc futballakadémiáról is beszél, amely magas szintű utánpótlás-nevelést biztosítana a városban.

Dénes Ferenc önéletrajz

Főbb referenciák:

Partner: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata
Időszak: 2008. I. negyedév
Tevékenység: Az FC Sopron átfogó pénzügyi-sportgazdasági ellenőrzése, stratégiai döntéselőkészítő tanulmány készítése

2328 / 1119 látogató

kapcsolódó cikkek

“Röviden a fociról” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Az FC Sopron esetében már bizonyított, teljesen érthető, hogy őt bízták meg :-)

 2. Csupa sikeres projekt, sok jóra nem számíthatunk:

  Közreműködés az EB2012 pályázat 2007. 04. 17-i cardiffi prezentációjának elkészítésében

  Közreműködés az EB2012 pályázati könyv készítésében

  A Dunaferr középtávú sportstratégiájának elkészítése (tanulmány)

  Közreműködés az EB21012 pályázati dokumentáció elkészítésében

  Szakértői tevékenység az OTP-MOL Bozsik Labdarúgó Akadémiaával és egyéb sportszponzorációs kérdésekkel kapcsolatban

 3. Az FC Sopronnál állítólag majdnem 4 millióért szakértett, most pedig kb. a feléért. Ahelyett, hogy a teljesen világos lehetőségek közül a legésszerűbbet választaná a város. Netán megkérdezhettek volna olyanokat is akik mondjuk a soproni fociban dolgoztak, hogy mi a véleményük. Szerintem az fog történni, hogy győri vagy felcsűti álca alá kihelyezik a “soproni” akadémiát, ehhez meg a város pénzzel is hozzájárul. Az NBII vagy NBI így nem zavar vizet ( szurkolók nincsenek, csapat nincs, de az up. falból marad). Sopronban sok minden működik így, jól át vagyunk b..va, impotens városvezetéssel.

 4. Az FC Sopronnál nagyon sokan jópénzért szakértettek. Meg is van az eredménye! Óvakodjatok…

 5. Kedves hozzászolok nézzétek meg az SVSE játékosokat,edzőket,szakvezetőket és mindenkit aki a csapatért dolgozik vagy küzd.Ezen nevezett urak mit kapnak?Néhany jó szót és elismerért.De még nem is lehetet Őket panaszkodni hallani.Szerintem ilyen szellemben kéne mindenkinek a Soproni fociért.De sokszor elszomorít hogy csak kevés ember cselekszik holott mindenkinek nagy a szája.Köszönöm hogy elmondhattam véleményem hozzáteszem csak jó szándékból ha ezzel valakit megsértettem volna valakit attól előre is elnézést kérek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.