Kosárünnep rossz szájízzel!

Kosárünnep rossz szájízzel!Először is gratulálok a szép sikerekhez amit a női csapat ebben az évben elért és további hasonló jó szereplést kívánok itthon és külföldön egyaránt.
Az ünneplés szép dolog és a legyőzött ellenfeleket is meg kell becsülnünk, főleg ha egy országban 2 ennyire egyforma színtű csapat van.

Egyszer ők másszor mi nyerünk.

Részemről nagyon sajnálom, hogy a Fő téren egy játékos szájából hangzott el a “Giling-galang szól a harang, Rátgéber egy büdös paraszt”mondóka.

Szerintem ennél sokkal okosabbnak kellene lenniünk, főleg azoknak a fiatal játékosoknak, akik még a pályafutásuk elején vannak és a hosszú életük során lehet, hogy többször is kénytelenek lesznek ezzel a nagytudású, fanatikus, néha kicsit őrült, de semmiképen sem” büdős paraszttal “együtt dolgozni.

Hiszen a Pécs ajánlhat, olyan szerződés, ami visszautasíthatatlan, de ha “Pécsre soha” akkor is a válogatottban minden bizonnyal elkerülhetetlen Rátgéber személye.

Ők mindig tudtak méltóságteljesen ünnepeni, az edző mindig szimpatikusan nyilatkozik a soproni csapatról.

Tudom, hogy a lányok euforikus hangulatban, esetleg néhány üveg pezsgő után érkeztek a Fő térre, de ettől még nem szabadna elveszteniük a fejüket és meggondolatlanságokat tenniük.

A egész éves szurkolást senki sem köszönte meg a lelkes közönségnek, ehelyett ilyen ünneprontó versikéket skandáltak.

A szurkólók több mint felének ez biztosan nem tetszett, de majd jövőre reményeim szerint újra megpróbálhatja a csapat, hogy kell jó szájízzel ünnepeni.

Hajrá GySEV!!!!!!!!!!!!!!

3657 / 1474 látogató

kapcsolódó cikkek

“Kosárünnep rossz szájízzel!” bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. “Ők mindig tudtak méltóságteljesen ünnepeni, az edző mindig szimpatikusan nyilatkozik a soproni csapatról.”
  Tényleg???? Ezt gondold át mégegyszer…

 2. Most, hogy mi vagyunk a jobbak, és valószinűleg vége a pécsi hegemóniának, lehetünk velük kegyesek, és elismerhetjük a múltban szerzett érdemeiket :-)

 3. Én büszke vagyok rá,remélem a tavalyi és az idei év után újra együtt üvölthetjük,hogy:GILING GALANG….amúgy nem csak paraszt de pupos is.
  Szar beírás.

 4. Kedves “jedi”! Valamit állítani, az egy dolog! Valakiről hülyeséget állítani, az egy másik! De valakinek a szájába adni a valótlant, elferdíteni az igazságot, ráadásul erről egy beírást is kreálni, az GUSZTUSTALAN és UNDORÍTÓ!!! Te soproni vagy? Annak vallod magad? Akkor szégyelld magad, de nagyon! H. Kata annyit mondott: Giling, galang, szól a harang!!! A többit a szurkolók skandálták! Ő NEM!!!
  Azt írod: “Ők mindig tudtak méltóságteljesen ünnepeni, az edző mindig szimpatikusan nyilatkozik a soproni csapatról.”
  Ha ez igaz, akkor Te hülye vagy! Ha nem, akkor nem! Döntsd el magad a helyes verziót! Segítségül megkérdezheted azokat a játékosainkat, akik játszottak ( és ünnepeltek ) Pécsen is! És azt is kideríthetnéd, mit jelent a “szimpatikus pécsi szurkolók” szótárában az “USZGS” rövidítés! Ha sikerült, akkor várom a helyesbítést!!!

 5. “Giling-galang szól a harang boldogdságom határtalan
  kinnt a dorozsmai határban de sok kis pacsirta madárka lop”
  Ez az eredeti dalszöveg, ha valóban csak az elejét énekelte el, és a közönség a többit, gondolhatott erre is, bár kétlem. Ez egyébként Rátgéber kevenc nótája, ők az eredeti verziót éneklik.
  Az ellenfél nem ellenség, mindenképpen szerencsétlen dolog az ünnepkor őket szidalmazni, de a sportközönség márcsak ilyen, és szerintem a pécsiek sem lehetnek jobbak…

 6. Én is a cikk írójának üzenném, hogy ezzel a mondatoddal: “Ők mindig tudtak méltóságteljesen ünnepeni, az edző mindig szimpatikusan nyilatkozik a soproni csapatról.” bebizonyítottad, hogy fogalmad nincs az egészről, hogy ők hogyan ünnepelnek meccs után.
  Ennél még cifrábakat is üvöltözik a mélyen tisztelt Rátgéber, azzal a különbséggel, hogy nem csak otthon, hanem általában már Kópházán a Terciában elkezdik a soproni csapatot fikázni, a soproni vendégek mellett.
  Ezek után szerintem ez a fél mondat bőven belefért.

 7. Nem is értem miért kell egy ilyen gyenge, elfogult cikkre egyáltalán reagálni. Nem mondom kétszer, hogy semmi köze a cikkírónak a városhoz, de ha igen, gondolom pár hónapja kiséri figyelemmel a női kosarasok munkáját.

 8. Kedves “jedi” ( bár szerintem a Jeti hozzád illőbb )
  A kedves, szimpatikusan hozzászóló edző,
  Rátgéber énekelte a bajnoki győzelem ünneplésekor a pécsi Széchenyi téren, hogy: “Soproni állatok, van-e Messina sálatok?”
  Abszolút szimpatikus, ugye!?

 9. GILING GALANG SZÓL A HARANG RÁTGÉBER EGY BÜDÖS PARASZT. EZ NAGYON JÓ! MINDENKI KÓRUSBA! pénztelen Pécs és a kosárlabda.

 10. jedi

  Szégyeld magad ezzel a cikkel ?látszik hogy közöd nem volt az ünnepléshez és ilyen szinten elferditeni a dolgokat hát gratulálok!
  Az igaz hogy egy soproni játékos szájából elhangzot a Giling -Galang szól a harang cimű nóta kezdő sora de ez be is fejezödött amit nem a játékos hanem a szurkolok folytattak !:)És ha ott lettél volna rátgéber a nóta szerint nem büdös paraszt hanem helyesen évek óta így hangzik hogy Rátgéber 1 csetnyik paraszt!

 11. Fiatal, és butus, de a mi lányunk :-)

  Kár vitatkozni a részleteken, a felvételeken http://www.youtube.com/watch?v=WagPqgBa_PQ is jól látszik, hogy nem az volt a célja, hogy az eredeti nótával megénekeltesse a szurkolókat, azért ennyire nem lehettek naivak.
  A parancsot kiadta, az ítéletet végrehajtották a szurkolók, akkor nem Ő a felelős?
  Más fórumokban is elítélik amit csinált, de fiatal korának tudják be, lépjük túl rajta!
  Szégyellni meg nem a cikk írójának kellene magát, lássatok már túl az orrotoknál.

 12. Gondolom a Rátgébert is így vonják kérdőre, igaz? Meg az egész pvsk játékosállományát? Túl látunk (ahogy fogalmazol) az orrunknál, hidd el! Akik pedig ezt éneklik, hajrá!!! Szíve joga mindenkinek, hogy mit énekel, így nekik is. Főleg ha a másikoldalnak szabad…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.