Kiálltak

KiálltakLegalább is az a majd kétezer ember aki kilátogatott a Kiállás a soproni fociért elnevezésű demonstrációra, a Városi Stadionban. A Keleti lelátót nyitották meg a látogatók előtt, ami majdnem teljesen megtelt. A bejáratnál, és a Stadionban is aláírásokat gyűjtöttek, hogy legalább másodosztályú csapat legyen Sopronban, az utánpótlás önálló maradjon, ne egy falusi akadémia kihelyezett tagozata, , és ehhez a város is segítséget nyújtson.

Az összegyűjtött aláírások nemsokára az illetékesek asztalára kerülnek, megjósolhatatlan hatást kiváltva. A tökölés már az első osztályú focit el lehetitlenítette, talán a másodosztály esetében időben sikerül döntést hozni. Részletesebb beszámoló később.

kicsit több mint 11-en

Eljöttek, játszottak

1857 / 978 látogató

Kiálltak” bejegyzéshez ozzászólás

  1. A tegnapi nap nem sportszakmailag volt kiemelkedő jelentőségű, hanem emberileg és erkölcsileg volt felemelő az, ahogy a valaha volt legmagasabb osztályban játszott futbalisták és vezetőik kiálltak a soproni labdarúgás érdekében. Megható pillanat volt kezdéskor ahogy ott állt velünk szemben az a harmincegynehány sportoló, és a szurkolókat tapsolva tette le a voksát – értünk. Mert mis, akik kinn voltunk azért mentünk ki, hogy lássuk egykori hőseinket és jelenlétünkkel demonstráljuk, igen, kell Sopronban profi futball.
    Én köszönöm mindenkinek, aki ezt megszervezte!
    Mumus

  2. Krisz vagy valaki akinek megvan feltehetné a honlapra a régi matáv indulót amit tegnap játszottak a stadionban is. Meg lehetne oldani valahogy? Köszi előre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.