TOP100-ban az Erhardt Étterem Sopron

A Népszabadság TOP100-as listájában az Erhardt ÉtteremA Népszabadság „100 legjobb magyar étterem 2008” – as kiadványát is anoním tesztelők és a véleményüket nevükkel vállaló szerzők alkották meg. „Bármilyen stílusú és árfekvésű étterem lehet egy a százból, nem egymással hasonlítjuk őket, hanem saját koncepciójuk megvalósítását kérjük rajtuk számon.”- fogalmaz a kiadvány szerkesztője: Kertész György.

Ebben a kiadványban kapott helyet idén a soproni Erhardt Étterem-Borpince. Az ételek és italok minősége mellett a felszolgálás profizmusát, és az étterem környezeti egységét is értékelték a kritikusok, többszöri teszteléssel.

“Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hogy idén mi is szerepelhetünk a régóta ismert, és elismert magyar éttermek mellett a rangsorban. Reméljük, hogy törzs- és leendő vendégeinknek a jövőben is mindig azt a minőséget és figyelmességet tudjuk nyújtani, amire a gasztronómiában jártas szakemberek is felfigyeltek!” – kommentálta az értékelést Erhardt Zoltán üzletvezető

3261 / 1394 látogató

kapcsolódó cikkek

“TOP100-ban az Erhardt Étterem Sopron” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Jó az Erhard étterem tényleg, de ha bekerülhetett a top 100-ba, akkor ott lenne a helye a Perkovácz háznak vagy a balfi Panorámának is…vagy a Bozi Rozi stb. Sok azonos színvonalú étterem van a környéken, hála Istennek, és ez nem nagyon mondható el az ország más területeiről.

 2. Aki egy elegáns helyen, kellemes emberek közt, egy
  jót akar étkezni, térjen be az Erhardt -ba!
  Én a családommal mindig itt ünnepeljük a családi eseményeket, és sosem ért minket csalódás.
  Szerintem is megérdemlik, hogy bent legyenek a top 100-ban.

 3. Erhardtal kapcsolatban fenntartásaim vannak:
  – parkolni hol?
  – a cigány-negyed közepén van

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.