A.J.Christian előadása Sopronban 2008.10.18.

A.J.Christian előadása Sopronban 2008.10.18.Sokak örömére ismételten előadást tart A.J.Christian Sopronban 2008.10.18-án, szombaton a Pannonia Med Hotelben, 17h-i kezdettel. Jegyek a helyszínen 15.30-tól kaphatók. Jegyár: 1.500.-ft.

Christiant nem kell bemutatnom olvasóinknak, mert városunkban is számos útkeresőnek segített már személyesen vagy a könyveiben írottakkal. Rengetegen járnak Budapestre előadásaira, heti rendszerességgel. Akik nem hallottak még róla, kérem nézzenek utána honlapunkon az ide vonatkozó cikkeinknek.

Jómagam, mint Christian Soproni előadásszervezője, nagyon meglepődtem, mikor felhívtak, és közölték, hogy Chris, le szeretne jönni hozzánk előadást tartani. Ennek én borzasztóan örültem, mert köztudott, hogy az elmúlt 2 évben csak a fővárosban tartott teltházas előadásokat, tanfolyamokat, és nem ment sehova vidékre. Rengeteg megkeresést, felkérést kapott Chris programszervezője, hazánk számos városából, hogy látogasson el hozzájuk, de mindig nemleges volt a válasz. Ahogy telt az idő, már szinte mindenki beletörődött, hogy csak Budapesten lehet vele találkozni. Ezért számít unikumnak a megkeresésük. Chris nagyon szereti Sopront, és nagyon jól érezte magát nálunk legutóbb, mikor itt volt, kb 350 embernek tartott előadást.

Az előadásainak 2 formája van: Adott témás, és a kérdezz – felelek rendszer. Úgy gondoltuk, hogy a kérdezz felelek rendszert alkalmazzuk, mert így több témakörben tudunk vele beszélgetni, és közvetlenebb, kötetlenebb lesz az előadás. Ennek a rendszernek az a lényege, hogy mindenki névtelenül felír egy kérdést egy papírra, és a teremben elhelyezett kosárba dobja. Chris mindig húz egyet, és válaszol rá. A válaszai nagyon érdekesek és lenyűgözőek, aki volt már ilyenen az tudja, mert Chris látja azokat a főbb problémákat, energetikai lenyomatokat, melyek dominálnak a hallgatóság közt. Mindig úgy beszél, hogy a kérdezőn kívül még legalább 20 ember kapjon választ kérdésére, melyet magában őrizget.

2008.10.18-án lehet jegyeket kapni az előadásra a helyszínen, 15.30-tól.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt. Az előadás nyilvános, ezért nyugodtan terjesszétek bármilyen honlapon és fórumon.

Demuth János

A.J.Christian előadása Sopronban 2008.10.18.

8753 / 2663 látogató

kapcsolódó cikkek

“A.J.Christian előadása Sopronban 2008.10.18.” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. A.J.Christian előadása Sopronban! 2010.04.17.

  Időpont: 2010.04.17. Szombat. 18h-i kezdettel. Az előadás tartama két óra.

  Helyszín: Sopron. Pannonia Med Hotel. Nagy előadóterem. Emelet.

  Jegyár: 2.000.-ft. Jegyek csak a helyszínen kaphatók, az előadás napján 17h-tól.

  Mint már tapasztalatból tudjátok, Christian Soproni előadásait mindig nagy érdeklődés övezi, mert mindig kapunk Tőle valami pluszt, amit nem szán a nagy nyilvánosságnak. Ez most sem lesz másképp!

  A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A nagy érdeklődésre való tekintettel megkérünk mindenkit, hogy időben foglalják el helyeiket.

  Az előadás főbb témaköre Christian már megjelent: A Nőkkel csak a baj van, és a hamarosan megjelenő: A Férfiakkal csak a baj van, – könyvei alapján: A NŐ és a FÉRFI lesz.

  Az említett témakörön kívül szó lesz még a párkapcsolatokról, egészségről és az anyagiakról egyaránt. Az előadás során kikérhetitek Christian véleményét személyes problémáitokkal kapcsolatban is, a már megszokott módon: Kérdéseiteket felírjátok egy papírra, és a teremben kijelölt helyre / asztal / tegyétek le az előadás kezdete előtt.

  Szeretettel várunk mindenkit, akinek fontos Önnön lénye tisztasága, és erőt szeretne meríteni az ÉLET nagy dolgaihoz.

  A.J.Christian Budapest – Sopron csapata.

  Info: Demuth János – főszervező.

  Tel: 70-3652105

  http://www.ezoterikasopron.uw.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.