Baráth Gyula versek – Kőhida

Baráth Gyula. Költő. Sokan furcsállva felkaphatják a fejüket. Baráth Gyula költő?! Tán más jut az eszükbe. Baráth Gyula vagány, a hétpróbás, a bűnöző, rafinált, kanyhaló cigány, a kutya, a tróger, a barát – a jó, a rossz barát. A bohóc. Ezzel sokakat szíven ütött már. A régivágású, a becsületes zsivány.

A becstelen, a csaló fráter, a dúvad, kit ellenségnek senki nem kíván, akit kevesen szeretnek igazán, mégis irigyelt alak. Ezerarcú. Ember. Társ, apa, hitves, üzletfél. Valaki, aki vállalja magát, ezerarcúságával. Bizton mondhatom, sorsán felvillan ezernyi szín, árnyalat, az élet minden mélysége és magassága, mocska, szennye, árulása és áldása. Kivételes figurája a magyar alvilágnak, éjszakának. Versekkel áll az olvasó elé, ízekkel, képekkel, amelyek megragadnak bennünk, nyersességükön átsüt a való, az élet, az életünk.

[kek]TnzpW3nbn-M[/kek]

http://www.barathgyula.hu/

4261 / 1815 látogató

Baráth Gyula versek – Kőhida” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Gratulálok!

    Elsősorban a költőnek,nagy örömmel olvastam verseit,pedig nem vagyok verskedvelő.Véleményem szerint ismét beigazolódott,hogy nem szabad általánositani,előitélettel lenni a börtönviseltekkel szembe.Nagyon jó az oldala,jól szerkesztett,a fotók elhelyezése a háttér a sötét tónusu képek hűen tükrözik a költő egyéniségét.Szinpatikus,hogy a fotókon nincs agresszivitás.
    Gratulációt érdemel a cikk szerzője is aki felválalta ,fórumot adott a tehetséges költő bemutatásához.

  2. egyszerüen dzsukel a könyv! Gyuszi egy igazi tulélö! nem csak fizikailag hanem lelkileg is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.