Tómalom

TómalomMi, Sopron város lakói szeretünk nézegetni. Ezt úgy értem, hogy jobb esetben van esély otthonról kikukucskálni innen vagy onnan, és nézni a tájat. Ha ez nem elég (ez nem elég!), akkor séta! Egy ‘jó adottságokkal megálldott’ környezet vesz minket körül.

Sopron az otthonunk. Az otthon a legfontosabb számomra. Szeretek Sopronban élni, a kis otthonkánkban élni, lenni, tenni-venni, szóval otthon lenni jó. Viszont egyre többen döntenek úgy, hogy építkeznek és ágyő-t mondanak a városi lakcímnek.

A soproni kecó ablakából a természet szerencsére, – de csak – a Napot, a Holdat és a csillagokat tárja elénk. Ha többre vágyik az ember és bevállal egy költözést, építkezést (annak minden velejárója), akkor Tómalom, Ágfalva, Bánfalva, Harka ‘sziti’ mind felkapott célponttá váltak. Tómalom az egyik favorit letelepedési hely.

Nem egymás hegyén-hátán épülő, családi házacskák, csendes, pihenő övezet, sőt még tájvédelmi körzet is. Így hát nyilvánvaló, hogy a megengedett négy és fél méternél magasabb házak építtetését még a Dalai Láma sem engedélyezhetné illetve írhatná alá.

DE … Ügynökeink hatvannyolc lakásos, tómalmi viszonyokhoz képest World Trade Centre magasságú épület felhúzási engedélyezését jelentették. Kíváncsian várom a véleményeket, vajon, hogy sikerül a kivitelező cégnek ezt a törvénysértést átugrania és mindenkit palira vennie?!

6503 / 1881 látogató

Tómalom” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Remélem lesz tiltakozás ellene!
    Legyünk már lokálpatrióták!
    Tiltakozzunk ellene!

  2. Kedves Pusker Zsoltinak sikerült vkit jól megfizetni!

  3. ebbe a mocsok tóba fulladt bele a testvérem!! jó szórakozást aki oda akar menni fürdőzni! de ha ne adj isten valaki bajba kerülne a vízben segítségre ne számítson,mert senki nem fog.80 éves vízimentők nem ugranak vízbe!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.