Walter Dezső nyílt levélben válaszolt!

Walter Dezső Sopron volt polgármestere nyílt levélben válaszolt az egyik soproni hirdetési újságban a polgárok által felvetett kérdésre, mely szerint: Miért nem nyílik meg végre a mélygarázs? Az előzményekről egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk olvasóinknak.

www.hirsztar.hu

2449 / 1150 látogató

kapcsolódó cikkek

“Walter Dezső nyílt levélben válaszolt!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Nem hinni kell, hogy műszaki okok miatt nem nyílik meg a mélygarázs. Ezt sajnos látni lehet. Ordenáré ahogy megtörtént a kivitelezés és még finom voltam. Ez nem politika. Lehet, hogy az is van benne a jelen városvezetés részéről, de a műszaki problémák politikai vitákon felül is léteznek akár tetszik, akár nem.

  2. Én azt nem értem, hogy kaphatott a konferencia központ engedélyt anélkül, hogy nem létesített új parkolókat. Minden kisvállalkozót ezzel tesznek lehetetlenné, ha a belvárosban új üzlethelységet, rendelőt stb. akar létrehozni. Ez hogy sikerült nekik?? Na az is jó lenne, ha valaki erre egyszer válaszolna…

  3. Egy dologra felejtett el válaszolni Walter Úr: miért van 1,3 Mrd Ft különbség az alvállalkozók által kiállított számlák összessége (1,1 Mrd Ft), és a 2,4 Mrd FT-os bekerülési kötlség között?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.