CBA Premium, és hogy miben is más mint mezei rokona?

Erre a kérdésre keresem a választ, ugyanis Sopronban való tartózkodásom során sikerült egy ilyen helyre betérnem. Az történt, hogy megálltunk a soproni plázánál (hihetetlenül kevesen vannak mióta megnyílt ott az alphApark) szétnézni, és venni szerettünk volna valami innivalót.

Azon már meg se lepődtem, hogy az automata 350-ért ad fél liter löttyit. És ekkor észrevettem, hogy van ám itt CBA, de még milyen. Ilyen giccses boltot rég láttam már. Minden aranyszínűre festve. Bár csak egy kis vízért mentem be, végig kellet mennem az egész bolton, mert úgy van kialakítva az üzlet, mint egy labirintus.

Cikkcakkban.

Először is a kedves vásárlónak végig kell menni egy mikulás hadseregen. Utána át szlalomozunk 10 polcnyi hülye mikulás ajándék között (bögre, felfújható Mikulás, meg ami kell). Mikor ezek közül kikerülünk, ráeszmélünk, hogy ez a CBA nem is olyan olcsó. Sőt!

Talán ezért van a Premium “jelző”? Az áraikra ráillik az biztos. De ha valaki tudja, a valódi okot az nyugodtan írjon, meghallgatom.

http://fair.blog.hu/

3343 / 1354 látogató

kapcsolódó cikkek

“CBA Premium, és hogy miben is más mint mezei rokona?” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Ugye pesten nem voltál még ilyenben?Minek mentél be?Egyszerűen egy felsőbbrendűségben szenvedő pesti b..kó vagy!
    Mentél volna a benzínkútra ott nem kellett volna végigmenni az összes soron(mert nem csak a CBA sajátossága a labirintusság hanem az összes hipermarketé)-de tudjuk itt vidéken minden “más”.

  2. Szerintem tök jól néz ki, Ausztriában látni ilyen boltbejáratokat. Nem tudom drágább-e, de a labirintust is már megszoktuk pl. deutschkreutz -i Billa. Hidd el Bp.-en is van ilyen….ha meg drágább, hát plázában van nem egy lakótelepen.

  3. Nekem is tetszik a ‘díszlet’, de a csőrömet még mindig zavarja, h az eladók -tisztelet a kivételnek- nem beszélnek németül…

  4. Jómagam csak a bejárati jutottam el, de emlékeim szerint az inkább barnás színben játszott… egy full-szubjektív bejegyzéshez ritkán van szükség a valóságtartalomra. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.