Roma képviselő lesz a Fidesz-kampány sztárja

Az Európai Néppárt és a Fidesz új szórakoztatóelektronikai eszközt vet be az idei EP-választáson: uniós gyártású Járóka Lívia-DVD-vel igyekszik majd bemutatni, hogy Brüsszelben nagy tekintélyt harcolt ki magának a párt. A kampányban megint országjárásra indul Orbán Viktor is.

Az Európai Néppárt 25 millió példányban készíttetett DVD-t Járóka Lívia fideszes EP-képviselőről. Az Európai Parlament legnagyobb politikai csoportja az idei választás előtt szemelte ki magának a magyar politikusnőt, hogy arcával népszerűsítse a család, jólét, biztonság, szolidaritás jelszavakra épülő irányvonalát.

A DVD várhatóan a hazai kampányban is nagy szerephez jut majd, miután a párt a tízperces videót ingyenes szóróanyagként való terjesztését tervezi.

A Fidesz elnöksége keddi ülésén tárgyal az EP-választás előkészítéséről. A jelöltlista véglegesítése azonban várhatóan a VEB-re, azaz a Fidesz választás előkészítő bizottságának pénteki ülésére marad. Orbán Viktor pártelnöknek és a kampányfőnöknek ebben a testületben is döntő szava van, így meglepetés nem várható.

A pártban úgy tudják, hogy Orbán továbbra is Schmitt Pált látná szívesen a lista élén, de a tényleges vezető szerepet a párt európai frakcióvezetője, Szájer József kapná.

[flv:http://magex-rp2.indavideo.hu/videos/203/622/J_r_ka_L_via_lett_az_Eur_pai_N_pp_rt_arca.flv.flv 480 360]

A hírek szerint biztos helye van a listán a régiek közül a DVD-n szereplő Járóka Lívia mellett Gyürk András kampányfőnöknek, Gál Kingának, Őry Csabának és a KDNP-s Surján Lászlónak. A biztos befutók közé újként kerül fel Áder János és Deutsch Tamás.

Úgy tudjuk, hogy a ferencvárosi időközi parlamenti választás üzeneteihez hasonlóan az EP-választás kampányában is a Gyurcsány-kormány gyengítésére játszik majd a változás hangsúlyozása mellett a Fidesz. Az üzenet közvetítésében nagy szerepet vállal majd magára Orbán Viktor, aki már a szokásos évértékelő beszédében adja meg az alaphangot, a választás előtt pedig ismét országjárásra indul.

index.hu

2990 / 1256 látogató

Roma képviselő lesz a Fidesz-kampány sztárja” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szerintem jó csaj, én jobban szeretném a romákat, ha mind így nézne ki.

 2. A Zsidesz nem mer cigányarccal indulni az EP-választáson(?)

  A Kuruc.info értesülései szerint az Orbán-féle cionista-atlantista operettellenzék a Veszprém utáni potenciális népharagtól megrettenve, az eredeti tervtől eltérve mégsem a cigánybűnözők mellett sokszor kiálló, a terrorizált magyarságot rasszizmussal rágalmazó Járóka Lívia arcával reklámozza magát a júniusi Európai Parlamenti választáson. Arról természetesen szó nincs, hogy a likudista Fidesz, amely annak idején a köztörvényes “Ártatlan” Józsika kapcsán a magyar radikálisokat rágalmazta a parlamentben Gyurcsányékkal kórusban, elítélje a mindennapos cigányterrort.
  Még az is felmerült, hogy az adófizetők pénzén öt éve Brüsszelben élősködő, a magyarságnak frakciótársaival egyetemben nulla hasznot hajtó (fajtársaiért viszont aktívan és nyíltan lobbizó, euró százmilliók elsikkasztását lehetővé tévő) cigánynőt egyáltan ne indítsák, de az még kérdéses, hogy leveszik-e a listáról is – árulta el fideszes forrásunk. Az EP-ben természetesen imádják és ajnározzák Livikét, hiszen Brüsszel intézményesen kultiválja és képviseli a deviánsok, aberráltak, zsidórasszisták, cigányparaziták, bevándorlók, homokosok, drogosok, kommnisták, multik érdekeit, míg a fehér, keresztény őslakosságét nem.
  A Fidesz EP-listája egyébként igencsak “tiszteletet parancsoló”: szerepel rajta a szcientológus rendezvényeket támogató Schmitt Pál, a Románia erdélyi magyar autonómia nélküli uniós csatlakozása ellen hamisan vétót ígérgető homoszexuális Szájer József, a Magyar Rádió élére az MSZP-SZDSZ jelöltjét megválasztó Fidesz-kurátor Hankiss Ágnes, a 2006-os kampányban riválisát egy hangfelvétel szerint fenyegető, választási csaló, hírhedett Bagó Zoltán, az atlantista, “cikkeit” amerikai cionisták cikkeiből összelopkodó Szemerkényi Réka, és az übercionista, Gyurcsánnyal és Fodorral közösen a Hollán Ernő utcában magyarok ellen tüntető Deutsch Tamás.
  Járóka, cikkünk főszereplője, bár általában az SZDSZ-es Mohácsinál szelídebb hangon, de döntően ugyanazt a hazug, aljas cigányfajvédő propagandát nyomatta az EU fővárosában is, mint rassztársai (“szegény hátrányos helyzetűek, negatívan különböztetik meg őket, még több pénzt nekik, a fehér többség a hibás és előítéletes, integrálni kell a cigókat” stb.). De ha a világ legbecsületesebb embere volna is (nem az), aki semmi mást nem tesz, mint a kolompárnépesség felemelkedéséért küzd, mit keres egy névleg még magyar párt képviselői között egy cigány lobbista, a mi pénzünkön?
  A Fidesznél nem probléma egy-egy buckalakó bűnözői háttere sem, főcigányukat, Farkas Flóriánt a 90-es években csupán az SZDSZ-es köztársasági elnök, a volt besúgó Göncz Árpád mentette meg egyéni kegyelemmel a jogerős börtönbüntetés letöltésétől.
  A Fidesz, kormányzása idején ugyanúgy az élősködők adófizetői pénzből lopott finanszírozású segélyezését, szaporítását folytatta, mint bármely 1990 utáni kormány, sőt, ők hozták létre az újabb százmilliárdok ellopására alkalmas cigány kisebbségi önkormányzati rendszert is (ahogy az idióták arra is büszkék, hogy Trianon helyett holokamu-emléknapot vezettek be, noha a cionista zsidóság ettől ugyanolyan antimagyar érzelmű maradt). A füstösbűnözést a narancsosok kifejezetten tagadják, sőt az ellene fellépő Magyar Gárdát pofonokkal fenyegette meg a zsidó és cigány, izraeli és amerikai érdekek mellett mindig gondolkodás nélkül kiálló Orbán Viktor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.