A többi sportról még nem is beszéltünk

Érdekes a legutóbbi foci cikk amit mumus írt. A focihoz nem sokat konyítok. Pár angol illetve spanyol mérkőzést hébe-hóba meglesek, VB-t, de a magyar focit egyáltalán nem követem. A haverok szerint a soproni football évek óta haldoklott, majd akarva-akaratlanul lehúzták a rolót.

A pálya azóta csak úgy van. Az FC Sopron drukkerei meg, jogosan szomorkodnak, mert nincs csapat, nincs mérkőzés, nincs szurkolás sem. A hétvégi jó kis összejövetelek a haverokkal már a múlté.

Bele se merek gondolni abba, hogy Sopron kosárlabda csapat nélkül maradna. Legyen az női vagy férfi. Jelen meccsállás szerint a lányok elsők a tabellán.

A fiúk hatodik helyet foglalnak el az NB1-be. Mindkét eredmény pozitív, mégis, mint drukker és sportot kedvelő, bennem van a ‘félsz’. Az MKB csapatának, sajnos kulcsemberei távoztak az elmúlt években, ez a hiány, szerintem érezhető.

A Sördögök viszont, idén átlagukon felül teljesítettek, ez a közönség létszámán is látszik! Az, hogy a mai világban tényleg már csak a pénz beszél, nekünk, szurkolóknak is rossz hír.

Bizonytalanságot ébreszt bennünk szeretett csapatunk iránt. Ki megy ki marad?!?

A kérdés minden évben felmerül: mi lesz jövőre?

2412 / 1121 látogató

kapcsolódó cikkek

“A többi sportról még nem is beszéltünk” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Jövőre a sörgyárnak lejár az 5 éves szponzori szerződése a férfiakkal. Kijelentette, hogy nem fog hosszabbítani! Szerinted mi lesz velük ha nem találnak tőkeerős szponzort addig?

 2. megpróbáljuk az érdekelt szponzorokat elérni. sörből fogy elég, és én úgy veszem észre, az összes szponzoruknak megy a biznisz. hol a gond?

 3. Zsuzsesz!

  Te szoktál női meccsre járni?
  Van szemed?
  Ilyen csapatunk talán soha nem volt.
  Fiatalok küzdenek-ha kell meghalnak a pályán.
  Ha tényleg jársz meccsekre akkor neked ez nem tűnt fel?
  Csak sajnálni tudlak.Neked ilyen cikk után tényleg csak férfi meccsre kellene járnod.

 4. A mai sportban, Magyarországon bármelyik csapattal, bármikor bármi megtörténhet. lásd : a nagymúltú Fradi, amit szétloptak, a kupagyőztes Sopron, tönkretették stb. egyik csapat sincs biztonságban pár év alatt mind eltünhet….

 5. Kedves alpokalja, a mai meccs után megemelem a kalapom. Meghalnak a pályán? Biztos, h keményen edzenek stb., de ezért cserébe jó a fizetségük is.

 6. Te itt hiányról beszéltél nem fizetségről.
  Persze a “meghalás” képletes, a profi munkáért profi fizetség jár.(nem úgy mint más csapatoknál ahol csak a pénz van munka és tartás sehol)
  Azt hiszem ezt nem kellene vitatni.

  De azért látom nem kerülted el az Arénát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.