Vágtázó Csodaszarvas: Végtelen Ázsia! – Lemezbemutató koncert

Fergeteges lendület, életörömmel telített szenvedély, közép-ázsiai, moldvai, dunántúli, kínai, indiai népzenékből táplálkozó frissesség jellemzi a Vágtázó Halottkémekből és csillagászként is világszerte ismert Grandpierre Atilla őserejű világzenét játszó csapatának legújabb albumát.
Ez a lemez a magyar népzene történetének egy új, izgalmas fejezetét nyitja meg, amelyben feltárul az emberiség zenei világörökségének egy rendkívüli kincse: az eurázsiai lovas népek fergeteges, elemi erejű, kozmikus forrásból fakadó népzenéje.

Helyszín : Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ
Belépődíj : 1.990,- Ft
Időpont: 2009.02.06.

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a 2009.02.06. péntekre meghirdetett Vágtázó Csodaszarvas koncert egy későbbi időpontban kerül megrendezésre!

3707 / 1525 látogató

Vágtázó Csodaszarvas: Végtelen Ázsia! – Lemezbemutató koncert” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a 2009.02.06. péntekre meghirdetett Vágtázó Csodaszarvas koncert egy későbbi időpontban kerül megrendezésre!

  2. Szerettem volna jegyet venni, mikor közölték velem, hogy a koncert elmarad. Elővételben 26 jegyet adtak el! Ide jutottunk… Butítják a Magyart rendesen.

  3. Minden érdeklődőnek!

    Grandpierre Atilláék június 27-én, vagy 28-án (most nem tudom pontosan)fognak játszani a Fő téren a tűzugrás előtt, alatt, után. Talán ezzel kompenzálható a “kár”.

  4. hmmm… 26 db eladott jegy. ez most meglepett, tudván, hogy rajtam kívül 25 embert érdekelt a koncert összesen :\ mondjuk valahogy soproni viszonylatban ezen mégsincs mit csodálkozni… talán hamarosan látjuk őket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.