Felháborító fogadtatás!!!

Kihalt a vendégszeretet Bourgesban! Játékosainknak már a repülõgép két órás késése sem tett jót, de a java még csak ezután következett!

Csapatunkat egy Bourgeshoz közeli autóspihenõben helyezték el az autópálya mellett, ahol a szobákban a szabályokkal ellentétesen csupán egy ágy áll két fõnek a rendelkezésére a pihenésre…

Az esti edzés után is tartogattak még számunkra meglepetést a franciák. Nem is kicsit!

Csapatunkért nem küldtek buszt, a csarnokban senki nem beszélte az angol nyelvet, és a vezetõk közül a helyiek senkit nem értek el telefonon!!!

Játékosaink közel egy órán át várakoztak a csarnokban, mely komolyan veszélyezteti a holnapi mérkõzésre a nyugodt felkészülést!!!

Végül az egyik, csapatunkkal kapcsolatban álló francia játékos-ügynökön keresztül sikerült utolérnünk a Bourges elnökét, aki a feleségével elfuvarozta játékosainkat a szállásra.

Amint azt Török Zoltántól megtudtuk, klubunk természetesen nem megy el szó nélkül az eset mellett, és holnap panaszt tesz a FIBA felé.

wb-sopron.com

2976 / 1247 látogató

Felháborító fogadtatás!!!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Azt javaslom a klub vezetőinek, hogy a visszavágóra érkező franciákat szállásolják el pl. Ivánban! Az edzést pedig biztosítsák a falu tornatermében, míg a mérkőzésre bejutást bízzák a helyi lakosság egy részére. Nagyon kényelmesen behozzák őket az 1500-ös Ladáikkal, így még bevételt is biztosíthatnának ezeknek a szegény családoknak! Mindenki jól járna…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.