Élete végéig börtönben marad

Másodfokon is tényleges életfogytiglanra ítélték a soproni kaszinó gyilkosság vádlottját. A férfi még 2006-ban brutális módon kivégezte egy soproni kaszinó két alkalmazottját, hogy így szerezzen pénzt, amit eljátszhat.

Az elsőfokú ítélet enyhítését enyhítését kérte a soproni kaszinós gyilkos, de fellebezését másodfokon elutasították, így élete végéig börtönben marad. A vádlott és ügyvédje azt szerette volna elérni, ha a tényleges életfogytiglan helyett a bíróság megadná a lehetőséget a feltételes szabadlábra helyezésre.

A vádlott az utolsó szó jogán a keddi tárgyaláson azt mondta:

“A bűncselekményt, amit én elkövettem tényleg sajnálom és hogyha tehetném természetesen visszaforgatnám.”

A bíróság azonban helyben hagyta a korábbi döntést, élete végéig börtönben marad a férfi.

A most 31 éves férfi 2006 februárjában gyilkolta meg egy soproni kaszinó két alkalmazottját. Pénzét ugyanis eljátszotta, többektől kért kölcsön, így a két későbbi áldozattól is.

Ők azonban nem adtak neki, ezért egyiküket egy 28 éves nőt a lakásán, míg a másik áldozatot egy 21 éves férfit a kaszinóban lőtte le. Amikor a rendőrök néhány órával később elfogták, épp egy játékteremben játszott.

3321 / 1380 látogató

kapcsolódó cikkek

“Élete végéig börtönben marad” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Azt is meg kéne említeni, hogy drogfüggő volt nem csak játékos és hogy jó kapcsolatban volt az áldozatokkal. Nem kellett volna egy casino alkalmazotnak egy drogos, szerencsejáték-függő vendéggel haverkodni…Ezt máshol a szabályzat is tiltja…nagyon megérdemli a büntetését, kár, hogy nem kezeltette magát, talán ez az egész elkerülhető lett volna.

  2. Bocsánat de nem volt mindketöjükkel joban ez nagyon nagy tévhit én tudom mert az öcsém volt a fiú!Ez az ember csak pénzt akart mindenáron mindegy hogy ktöl és mennyit!Hogy hány évet kapott?hát ez baromi kevés mert még mindig él!Én is robbano lövedékkel löném le ugy ahogy tette bár az megváltás lenne!A szabájzat nem irja elő hogy az alkalmazott csináljon drogtesztet a vendégnél!!!!Az ha egy ember támolyog az nem feltétlen alkohol befolyásoltság vagy ha pirosak a szemei!!Ugyhogy nem tudom ki vagy de ne irj ilyen badarságokat!KÖszönöm

  3. Sajnálom az áldozatokat, és hozzátartozoikat,ezt a barmot ismertem,mindig is azt hitte, ő a nagy fiu. Jobban járt volna, ha magát lővi le, tartozott,és az ő hőlyesége végett 2-ártatlan embernek kellett meghalnia. Kevés ez az itélet. A szabadságon kivől nincs semmi gondja, még a megélhetőségéről is gondoskodnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.