Válság miatt elmarad Szikora Robi Marilyn Manson ellenes miséje

Szikora Róbert az ország morális és gazdasági helyzete miatt idén nem szervez misét Marlyn Manson koncertje ellen. Mint ismert 2005 augusztusában járt először hazánkban a Sátán földi helytartójaként is aposztrofált Marlyn Manson. Az esemény kapcsán akkor Szikora a Mátyás templomban imádkozott a gonosz zenéje ellen.

A provokatív előadásmódjáról és megjelenéséről híres Manson ezen a nyáron visszatér hazánkba, ezúttal a soproni VOLT fesztiválon borzolja a kedélyeket. – Sok sikert kívánok Marilyn Mansonnak, tegye a dolgát, mi pedig elmondunk érte egy imát.

Nem akarjuk betiltatni a koncertet, Magyarországon szerencsére kevés rajongója van ennek az embernek.

Bár 2005-ben misét is tartottunk Manson lélekromboló tevékenysége ellen a Mátyás templomban, idén ettől eltekintünk, ugyanis az ország és a világ jelenleg olyan helyzetben van, hogy nagyobb gondunk is van a sátánista énekes fellépésének megakadályozásánál – magyarázta döntését Szikora Róbert.

BorsOnline / Ocskó Zsolt

5406 / 2025 látogató

Válság miatt elmarad Szikora Robi Marilyn Manson ellenes miséje” bejegyzéshez ozzászólás

 1. :D Szívemből szóltál Dorothy. K*rva nagyot fogunk bulizni Mansonon.

 2. Hát sztem meg pont h fordítva,MM a barom és Szikora meg az aki érted/értetek is kiállt.Csak gondolkozzatok el ezen!Addig + míg nem tod mi az imádság addig ne szabd meg h kiért érdemes és kiért nem!!

 3. Mégis mi köze van a válságnak ahoz, hogy szervezzen-e misét? Ő dolgozik a válság megoldásán? Valószínüleg inkább azért nem csinálja mert múltkor faszán beégett ezzel a hülyeségével, meg rájött, hogy tulajdonképpen ingyen reklámot csinált Mansonnak, ezt amúgy köszönjük is neki :D Amúgy az én lelkemért ne imádkozzon senki, nem kértem rá és nincs rá szükségem!
  Amúgy sajnálom ezt a szikorát….egykor ünnepelt sztár volt, ma viszont már csak azzal tud bekerülni az újságokba, hogy igazi művészeket dobálja sárral úgy, hogy igazából fogalma sincs se az emberről, se a zenéjéről!
  “Nem akarjuk betiltani a koncertjét…”<—-ha akarná se tudná, egy jogállamban ilyet nem lehet, az USA-ban sem sikerült soha, pedig akarták!
  “…Magyarországon szerencsére kevés rajongója van ennek az embernek.”<—- ha így gondolja majd nézze meg a koncertet(persze jó messziről, nehogy baja essen), majd meglátja milyen kevesen leszünk!

 4. hát ez a szikora nem tudja hogy mit beszél!!! manson a király

 5. Szegény! én csak sajnálni tudom!
  Ha ez kell neki, akk fikázza! akik tudják értékelni Mansont azok úgysem tántorodnak el mellőle ha mondanak egy szaros misét…
  Ennyi a Szikora

 6. Nem értem én ezt az ipsét, minek pofázik bele abba h ki mit szeret bakker?Csatlakozom az előttem szólóhoz abban, h ez a tag 1 birka xD

 7. hát ez télleg egy nagy lol.. látszik Szikorának nincs jobb dolga..:S

 8. Szikora már lejárt lemez!Meg a hangja is olyan mint 1 melegnek…
  Köszönjük Szikorának az imát értünk, akik megyünk a koncertre, hamár olyanokért mondana imát, akik szerinte rosszak, de nincs szükségünk rá!
  Meg Mansonnak nyilván több rajongója van Magyarországon,mint Szikorának :D

 9. Vajon Manson tudta, h misét rendeztek a múltkori koncertje ellen? És vajon hány számát ismeri Szikora?
  Azt hiszem Mansonnak még mindig nagyobb a rajongótábora Magyarországon, mint Szikorának. Nem is beszélve arról, hogy ő világhírű, Szikorát pedig max itt ismerik.
  Bár azért én is sajnálom egy kicsit… eléggé lecsúszott mára… meg hát nem is túl fiatal… na mindegy. Én tuti ott leszek a Volton.

 10. Nem azért de szikora mit tud Marilyn Mansonról?!
  Azt tudja amit a szaros pletyka lapok írnak.Benne sok hazugságal, hogy jobb legyen a sztori… :S
  Ennyi erővel mennyen és tüntessen gorgoroth vagy dimmu burgir vagy egyéb ateista,sátánista zenekarok fellépése ellen… a barom.Azokat nem akarja betiltatni?XD

  Amúgy:
  Fasza lesz a koncert.Életem legnyaggyobb bulija:P Végre 4 év után újra Magyarországon a Szupersztár:P
  Szikora meg bekaphatja és elmehet a…

 11. Hát, ilyet is csak egy korlátolt ember mondhat. Előbb tájékozódjon, és utána ítélkezzen, talán akkor nem csinál magából ekkora hülyét! Fogadok egy riportot sem olvasott el…
  Kedves XX! Szikora értem/értünk k.vára nem állt ki azzal, hogy a Mátyás templomban mormolt egyett a sajtóval a seggében…
  Ha meg már annyira emlegeted az ima lényegét, tudtommal nem attól lesz őszintébb, hogy odahívja a különböző médiákat! Sőt! Ennek inkább figyelemfelkeltő szaga van… Csak nem értem miért? Az ima az Úrhoz szól, nem? Ő pedig nem újságból vagy a Fókuszból hallja, ettől nem jut el hozzá hamarabb…, vagy tévedek?
  Elég szánalmas, hogy nálunk a “sztárok” úgy akarják felkelteni másokban az érdeklődést maguk iránt, hogy mást pocskondiáznak…
  Szikora, ha csöndbe maradt volna, bölcsebb is maradt volna!

 12. „Amikor imádkoztok, ne szaporítsátok a szót, mint a pogányok! Azt hiszik ugyanis, hogy akkor nyernek meghallgatást, ha sokat beszélnek. Ne utánozzátok őket! Hiszen mennyei Atyátok tudja, mire van szükségtek, még mielőtt kérnétek őt…” ennyit erről!!!

 13. Drága XX!
  Manson nem barom(: Szikora meg csak ne imádkozgasson. Nincs jobb dolga? amúgy meg ez marhaság, hogy a válság miatt bla bla… szerintem inkább az hogy multkor sem sikerült neki semmit sem elérnie. és még hogy nincs sok rajongója? ehh. :D majdnem képbe vannak a kedves urak :D van neki higgyék el. én “csak” 400 kilométert fogok utazni, hogy ott lehessek. ennyi:D és persze nem egyedül ;)

 14. Szerintem a Szikrola egy álszent ember.Nem tudom hogy ki a fasznak képzeli magát és milyen jogon akar dönteni vagy csak ítélkezni mások élete fölött,bár lehet hogy azért ilyen mert irigykedik arra hogy nem csak az ő zenéit hallgatják és az is lehetséges hogy nemképes felfogni hogy ő már csak egy lerágott csont és hogy kiéget.
  XX hozzád meg lenne 1-2 kérdésem ha ilyen bölcs vagy mindenben.
  1,Ha isten mindenhol ott van akkor minek kell templomba járni?
  2,Ha isten háza mindenkit befogad és meghallgat akkor miért van az hogy amikor egy rokonom eljött hozzánk és kérte hogy mutassam meg neki a templomot mert őt érdeklik a régi épületek akkor mikor bementünk a pap azt mondta hogy takarodjunk ki mert hívja a rendőröket?
  3,Az egyház szerint bűn a vérfertőzés akkor Ádám és Éva története,velük mi van mert az ő gyereküknek(gyerekeiknek) is kellet valakivel szeretkezni de az csak családon belül mehetett végbe nem?
  4,Ha isten minden bűnt megbocsát akkor Lucifernek miért nem bocsátot meg?
  XX ha kicsit műveltebb lennél akkor tudnád hogy a sátán az isten másik oldala,és akkor azt is feltételezem hogy tudod hogy isten önarcképére teremtete az embert(nem a kinézetre gondolok hanem a lélekre)de akkor isten is vétkezet és töbször bűnbe esett mert az ember ilyen nem?

 15. Én is ott leszek és hatalmasat fogunk bulizni!!!
  Szikora meg kapja be!!!
  XDXD

 16. Marilyn Manson egy kuva jó arc igaz kicsit érdekes a stilusa de ö a király a Szikóra Róbert vagy kicsoda meg BEKAPHATJA!!!!!!!!

 17. Szikora egy nagy fasz söt én nem is hallotam még róla de már igy is egy szerencsétlen fasznak néz ki aki irigyli MANSONT hogy ö sikeres szikóra meg leéget LUZER!!!!!!!!

  Sorry a káromkodásért!!!

 18. ez a görcsös ragaszkodás higyj istenben a kereszténységben rémes.az ember nem azért született h megtartosztassa magát.márpedig sok élvezetes dolgot tilt a tizparancsoat.manson nem akar senkinek sem rsszat.felkelti azemberben a tenni akarást.(bennem legalábbis)és milyen érdekes h manson nem lép fel senki ellen csak öt basztatják.akk most ki a rossz ember és ki nem?….
  és igen a volt az valami hihetetlen lesz.ott találkozunk:):)

 19. Melyik élvezetes dolgot tiltja a tízparancsolat? Mire gondoltál?
  A Ne paráználkodjál sem azt tiltja, hogy ne szexelj! Csak azt, hogy ne csald meg a szerelmed, házastársad stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.