Nem kellesz eléggé

Vannak, akik azt állítják, kiismerik magukat a világban – ez legalább egy biztos pont, ők nyilván vagy buták, vagy hazudnak. De minden más bizonytalan. Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem hív vissza?

Miért tagadtatja le magát? Miért tűnt úgy, hogy akar, és most miért nem akar? A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak: az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora. Ez a film végre megmutatja, hányféleképpen nem értjük egymást.

Férfiak és nők hányfélét akarnak (maguknak és másnak), hányfélét hazudnak (másnak és önmaguknak), hányféleképpen rontják el, ami már majdnem jó. Tanulni sokat lehet belőle – okosnak lenni meg úgysem sikerül.

Szereplők: Ginnifer Goodwin (Gigi), Scarlett Johansson (Anna), Drew Barrymore (Mary), Ben Affleck (Neil), Justin Long (Alex), Kevin Connolly (Connor), Bradley Cooper (Ben), Alex Dodd (Skip), Brandon Keener (Jarrad Montrose), Kris Kristofferson, További szereplők…

Munkatársak: Forgalmazó: InterCom, Gyártó: Warner Bros. , Gyártó: New Line Cinema , író: Abby Kohn, író: Marc Silverstein, Producer: Nancy Juvonen, Zene: Cliff Eidelman, Operatőr: John Bailey, Vágó: Cara Silverman, Látványtervező: Gae S. Buckley, További munkatársak…

Premier: 2009. február 26. (Magyarország)

amerikai vígjáték

Hossza: 129 perc
Gyártás éve: 2009

Rendező: Ken Kwapis

Főszereplők:

Jennifer Aniston (Beth)
Jennifer Connelly (Janine)

2750 / 1184 látogató

Nem kellesz eléggé” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Már rég óta meg szeretném írni önöknek a reklámjukkal kapcsolatban. Amikor elöször hallottam a hideg kirázott, most kb 15-ör hallom akkor is a hideg kiráz a gyönyörüségtől, ilyen csodálatos MAGYAR reklámot még nem hallottam. Most koccintok az Önök egészségére Soproni sörrel. Még sok-sok 100 évet kívánok önöknek.Nagyon nagyon tetszik a reklámjuk, még ennyire szép és magyar érzésű reklámot nem láttam és nem hallottam.
    Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.