Kellemes csalódás egy bánfalvi kisvendéglőben

Tegnap , úgy hozta sorsom, hogy a haverokkal egy kis bánfalvi vendéglőben találkoztunk, mielőtt elmentünk volna Deák Bill koncertre.

Gondoltuk legurítunk ott pár sört, hogy jobb hangulatba érkezzünk.

A vendéglő egy kellemes pincehelységben van, de állítólag van hátul egy árnyas kerthelység is, ehhez viszont már hideg lett volna, úgyhogy lementünk.

Már a megérkezéskor kellemes meglepetés ért, hogy tartanak Kinizsi sört, sajnos egyre kevesebb helyen lehet hozzájutni. Egy hatalmas kemence jelzi, hogy nem hétköznapi vendéglátó helyről van itt szó. A pultos elmondta, hogy bármit sütnek a kemencében, ha kell akár egy malacot is egyben, mert olyan nagy.
Ami még meglepett az az étlapjuk volt.

Nincs eltúlozva, egy ilyen pinceborozó-vendéglőhöz viszont pontosan elég. Nagyon tetszett, hogy olyan kaják is vannak az étlapon, amit máshol nem nagyon kapni, például kakashere pörkölt, rántott borjúláb, körömpörkölt stb. Vannak átlagos ételek is, de ez tetszett, hogy végre valami kicsit más.

Ettünk -ittunk egy kellemeset majd indultunk a koncertre, ami szokás szerint szuper volt.

Mindezt csak azért írtam le, mert megörültem, hogy még lehet új helyeket felfedezni Sopronban ( Bánfalván) amiket az ember már nem unt agyon és némi színfoltot hoznak az életébe.

4763 / 1859 látogató

Kellemes csalódás egy bánfalvi kisvendéglőben” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ugyan már!!! Te mikor születtél? Ez a vendéglő érzéseim szerint jóval idősebb Nálad!!

  2. Én kellemesen csalódtam a tulajdonosban Gáborban és a helyben egyaránt!Sok helyen laktam Sopronban ahol a vendégszeretet számtalan nagyon negatív formájával találkoztam és közben megismertem az apró élősködők számtalan faját,de itt csak pozitív tapasztalatokkal találkoztam!Én mindenkinek ajánlani tudom,hogy ha Sopronban jár és ha van szabad hely töltsön el 1-2 kellemes napot,nem fogja megbánni!Az ételek változatosak és finomak!A szobák tiszták,rendezettek.A pincehelyiség hangulatos!Gábor barátságos,emberszerető!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.