Mediterrano Étterem – Sopron

Hétvégi kikapcsolódásunkat Sopronban töltöttük. Első este nyakunkba vettük a várost és kerestünk egy éttermet…szörnyű volt. Következő este gondoltam ügyesebb leszek és rákerestem a neten, hátha találok egy jó kis olasz éttermet a városban.

Szerencsém volt, méghozzá nem is kicsi! Mondhatni még nem jártam ilyen jó étteremben, pedig már Pesten is megfordultam pár komolyabb helyen. A soproni étterem neve: Mediterrano. Az épület kívülről hatalmas, stílusát tekintve Észak-Olasz.

Legfőbb érdekessége, hogy négy vendéglátó egység található benne! Ezek mind átjárhatóak és bármelyik részben ülünk, szinte mind a négy rész ételei közül válogathatunk. Az “IL Grande” az autentikus olasz konyha remekeit mutatja be.

A “Toscana” részben a vidéki olasz és magyar konyha ételeit találjuk. A “Spago” talán számomra a legkedvesebb, legszebb berendezésű. Itt is klasszikus olasz ételek fogyaszthatók, Pizza stb…

A “Spago”-ban vacsoráztunk, majd ebédeltünk. A design mellett az ételek minősége is 10 pontos. Komolyan mondom, hogy kelbimbót és brokkolit ilyen természetes ízben még nem ettem! Ja és a negyedik a “Gino”, ez egy kávézó.

Van itt nagy terasz pergolával, este hangulatos élőzene és DJ, a pincérek hibátlanok. Szóval egy nagy gratula a tulajnak!

http://upside.blog.hu/

7250 / 2184 látogató

kapcsolódó cikkek

“Mediterrano Étterem – Sopron” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. 2017. 11. 18. Csak körültekintően, mert ha nem figyelsz, becsapnak!
    Egy bálba volt meghívásunk, Győrből utaztunk az étterembe. Az itallapon szereplő borok közül a Soproni Merlot-ot -2960 Ft/üveg- kértük a pincértől. Mint utólag, fizetés után kiderült a kihozott 2 üveg bor nem a kért soproni, hanem az itallapon NEM szereplő Weninger Pincészet Merlotja volt, 4650 Ft/üveg áron. Reklamációnkat elhárították azzal, hogy miért nem a fogyasztás előtt szóltunk.
    Válaszunk: mi nem olvasni, hanem szórakozni jöttünk. Megbíztunk az étterem jó hírében és a pincérben.
    Az elfogyasztott sertés és kacsasült sótlan és alulfűszerezett volt.
    Egy volt vendég keserű szájízzel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.