Marihuánát találtak tisztán és süteményben

Három esetben indult kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt eljárás a hétvégi ellenőrzések során a Soproni Rendőrkapitányság illetékességi területén.

Az első ˝fogás˝ a 85-ös főúton, az éjjeli órákban történt. A rendőrjárőrök leintettek egy Honda Prelude gépkocsit, amelynek sopronkövesdi sofőrje zavartan viselkedett. Miután átvizsgálták az autót és a vezető ruházatát kábítószergyanús növényi maradvány került elő. A csekély mennyiségű marihuánát lefoglalták és a gépkocsivezetőt – aki nem volt hajlandó elárulni beszerzési forrását – előállították.

Sopron belterületén a rendőrök egy Volkswagen Polót állítottak meg, 23 éves vezetője farmernadrágjából a ruházat átvizsgálása során kis mennyiségű marihuána került elő. Az autós azt állította, a drogot a győri buszpályaudvaron vásárolta egy ismeretlen személytől. Ellene is büntetőeljárást kezdeményeztek.

Vasárnap éjszaka a rendőröknek két 19 éves soproni lakos gyanús viselkedése tűnt fel. A motozáskor egyikük kabátzsebéből egy sütemény került elő, amelyről a fiatal elárulta: kábítószert tartalmaz, s a testvérétől kapta.

Nagy Ernő alezredes, a kapitányság bűnügyi osztályának vezetője elmondta, a gyanúsítottak elismerték, hogy azt megelőzően füves cigarettát szívtak. Azt is hangsúlyozták, most próbálták ki először a drogot. A fiatalok ellen kábítószerrel való visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

STOP.hu

3323 / 1394 látogató

kapcsolódó cikkek

“Marihuánát találtak tisztán és süteményben” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szerintem ezek az esetek, mind besúgás után lettek “felderítve”. Nagyon érdekes engem még soha életemben nem motoztak meg, forgatták ki a zsebeimet egy rendőri ellenőrzés alatt. Igaz, nálam nem is találnának semmit. De azért azt nem értem, hogy bizonyos albán körök nyugodtan tevékenykethetnek Sopronban. Ezeket a felnyomta valaki aki éppen besúgó lett.. hozzáteszem elég piti fogás…de azért bravó rendőrség !! Gyakoroljátok a tömegoszlatást, mert a kormányotok nagy szarban van !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.