NB II: a soproni székhelyű Alpokalja Kft. beadta a nevezését

Beadta nevezését az NB II-re a soproni székhelyű Alpokalja Futball Kft. Héger József, a tavasszal a győri Integrál-DAC-ot működtető gazdasági társaság képviselője továbbra is egyeztet a városi önkormányzattal a létesítmény használatáról, illetve az utánpótlás fenntartásáról.
A nevezéskor Héger József a papírokon már a soproni Káposztás utcai stadiont jelölte meg hazai pályának.

2637 / 1196 látogató

NB II: a soproni székhelyű Alpokalja Kft. beadta a nevezését” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Végre mehetünk meccsre, akinek meg ez nem tetszik ( előző cikkek hozzászólásai ) az ki ne jöjjön, inkább forrongjon otthon magában és szidja a Győrieket…sokra megy vele, egyébként manapság a legritkább, hogy egy csapatban helyi emberek játszanak, a telephely meg időről időre változhat, ahogy az élet és a pénzvilág diktálja. Szerintem tökmindegy, hogy éppen legutóbb hol volt ez a csapat…Most Pintért is utálni kéne mert “Laposon” edző???? Tegyük már túl magunkat ezen a primitív gondolkodáson !!!

 2. Édes fiam eddig is tudtál volna meccsre jönni, egy 100%ig soproni csapat meccseire aminek neve: SOPRONI VASUTAS SPORTEGYLET!!!!!!

 3. Tök igazad van, néha mentünk is, jó is, és nagyon szeretem azt a családias hangulatot is, de a másik csapat meccsei is hiányoznak. Kedves Isti! Én 39 éves vagyok te akkor 60 körül járhatsz gondolom……:-)

 4. Az utolsó pillanatig volt esély arra, hogy egy befektető csoport a Hégert kivásárolva és az SVSE-re építve NB-II-es csapatot működtessen Sopronban, de a politika meghiúsította, nem járultak hozzá a Káposztás utcai stadion használatához. No comment…

 5. 2kedő, részleteket is, please.
  Csak nem megint Göbl Gábor Jobbikos szerepvállalása csípte a tutyimutyi semmittevő ** önként moderálva ** abdsaiék szemét?

 6. De igen , tavaly tudomásom szerint megvette volna a Héger akkor még újvárosi klubját, a stadiont kérte, meg valami támogatást. Akkor azért utasították el állítólag, mert tartozásai voltak újvárosban. Utána akarta a városvezetés többtízmillióért idehozni a zetét, annyiból a vasutat már 3szor fel lehetett volna már juttatni. Ennyit a politikáról. Most érdekük sem fűzödik egy új klubhoz, hiszen jövőre anélkül is simán nyernek a választásokon…

 7. Ez csütörtöki kisalföld hír.A péntek már letelt.Egyébként hiánypótlásra hétfő 12 óráig van lehetőség.Ha addig nem történik semmi elúszott a hajó.Nincs licensz.

 8. amugy a csapat soproni néven futna?,soproni csapat lenne?és kitud valamit mert sajnos nagy a csönd:S!!

 9. Valaki elindította az http?//fcsopron.com honlapot, aholnyomon lehet követni az új soproni klub(?) kialakulásának menetét. (Név, létesítmény, stb.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.