A katolikusok böjtölnek Manson ellen

Az amerikai Marilyn Manson zenekar soproni fellépése ellen tiltakozik a Győri Egyházmegye. A sokak által sátánistának titulált csapat szombaton este a VOLT Fesztiválon koncertezik.

Az egyházmegye nem csak a Sopron környéki, de a legtöbb Győr-Moson-Sopron megyei templom ajtajára kiragasztotta tiltakozó plakátját, amelyen az áll, hogy őszinte megrökönyödéssel veszik tudomásul az amerikai sátánista zenekar magyarországi fellépését. Ez ugyanis a plakát szerint alkalmat ad a keresztények elleni gyűlöletkeltésre.

Azt kérjük a hívektől, hogy imádsággal és böjt felajánlásával könyörögjenek a gyűlöletkeltőkért és megtévesztett testvéreinkért – tájékoztatta a Független Hírügynökséget J. Kovács Andrea, a Győri Egyházmegyei Hivatal sajtóreferense.

A Marilyn Manson fellépése a július 1-jén kezdődő VOLT Fesztivál egyik legnagyobb attrakciója lesz. A négynapos rendezvényre körülbelül 70 ezer látogatót várnak.

index.hu

40438 / 1560 látogató

A katolikusok böjtölnek Manson ellen” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Manson már csak egy média ember.
  Régen még voltak elvei amiért elkezdte ezt az egészet…a könyvében is benne van.
  Akkor még az volt a lényeg hogy felnyissa az emberek szemét,hogy az életüket ne a média és a vallás irányitsa.
  Azóta már csak a pénz érekli és semmi sátánista sincs benne.
  Az az érdekes hogy Manson ellen úszít az egyház,de amikor ilyen black meg death metal bandák jönnek fellépni akik állatokat áldoznak,egymást korbácsolják meg vágdossák..forditott keresztre kötöznek félmeztelen nőket….az persze nem baj…
  Hát ez az érekes…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.