Hetilapban bérelne felületet Sopron

Helyben jó elérésű hetilapban bérelne oldalakat saját anyagainak a soproni önkormányzat. Eddig a most is esélyes Helyi Thémát használták erre.

Sopron területén legalább 25 ezres példányszámban megjelenő hetilapban bérelne legalább heti 8 oldalnyi felületet a helyi önkormányzat – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A város PRO Kultúra Sopron nevű nonprofit cége színes, 42-55 grammos újságnyomó papíron készített, postaládás terjesztésű lapot keres. A korábbi tenderen kimondottan megnevezték a Helyi Thémát, most nem tették ezt, de kikötötték, hogy az elmúlt két évben legalább egy évig folyamatosan megjelenő lapot keresnek. Az önkormányzat saját honlapjának gyűjtése szerint most is a Helyi Théma az egyetlen, a feltételeknek megfelelő lap.

A nyertessel 2010 végéig kötnek szerződést, a tárgyalásos tenderen augusztus 10-éig lehet ajánlatot tenni. Ha több induló akadna, az elbíráláskor nagyrészt az ajánlati ár (10-es súlyszámmal), a minimum példányszámon felül vállalt további példányok (2-es súlyszámmal), a terjesztés ellenőrzésének gyakorisága és a terjesztés hatékonysága (3-3 súllyal) dönt majd. Eredményt augusztus 17-én hirdetnek.

(Forrás: Kreatív Online)

9426 / 3164 látogató

Hetilapban bérelne felületet Sopron” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Az újság csapnivaló színvonalú.Egy politikai párt nem titkolt szócsöve.Valakiknek igen jó pénzforrás a reklámokból származó bevétel kit illet? Az évi 40 milliót jobb lenne más célra fordítani nem ilyen szennylapra.

    Pityibá

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.