Visszatért a kapitány – az irányítót még várjuk

A vártnál ugyan pár nappal később,de szombaton végre visszatért Sopronba, csapatunkhoz,a SoproniKC együtteséhez a csapatkapitány, az amerikai hátvéd, Charles David Brooks.

Másik amerikai játékosunk, Donta Richardson visszatérésének időpontja egyelőre bizonytalan

Amint arról Erdősi Gyula, csapatunk technikai vezetője beszámolt, csapatunk kapitánya az általa küldött tájékoztatásnak megfelelően érkezett meg Schwechatra, s délután már Sopronban volt. A csapat első idei edzésére ma délelőtt került sor, az esti tréningen pedig már a csapatkapitány is ott lesz.

Sajnos nincsenek ilyen jó híreink irányítónkról,  Donta Richardsonról. Ő egy rövid tájékoztatást küldötte-mail-ben a klubnak, arról: nem tudott elindulni, de azt nem jelezte, hogy mikorra várható az érkezése. Bokor Ákos ügyvezető Richardson magyarországi ügynökén keresztül próbálja tartani a kapcsolatot a kosarassal, s próbál információt szerezni visszatérése időpontjáról.

sakc.hu

14302 / 2510 látogató

Visszatért a kapitány – az irányítót még várjuk” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Fidesz: egy másik MSZP-s képviselő is haszonélvezője a benzintendernek?

    A Fidesz tájékoztatást vár Kránitz László MSZP-s képviselőtől arról, hogy “valóban érdekelt-e a soproni OMV-benzinkút üzemeltetésében, így közvetlenül is haszonélvezője-e a magyar adófizetők számára rendkívül káros” kormányzati benzintendernek?

  2. A rendkívül káros azt jelenti 5 ft.-al olcsóbb mint MOL. Gratulálok Fidesz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.