Éneklő Ifjúság Kórusfesztivál

A Pro Kultúra Gyermek- és Ifjúsági Központja a korábbi évek hagyományaihoz híven 2010-ben is meghirdette az Éneklő Ifjúság Kórusfesztivált Sopron és környéke általános és középiskolai kórusai számára. Az eseményt március 31-én, szerdán délután 3 órától rendezik a GYIK-ban.

11245 / 2546 látogató

Éneklő Ifjúság Kórusfesztivál” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Felemelő érzés volt részt venni 31-én az Éneklő ifjúságon. Élmény volt találkozni a 79 éves zeneszerzővel, aki még mindig gyermeki őszinteséggel és érzésekkel beszélt Kodály Zoltánról.
    Sajnálatos módon úgy gondolom, hogy a falusi iskoláknak esélyük sincs a nyerésre, függetlenül attól, hogy némileg jobban énekeltek, mint a nagy iskolák. Náluk nem volt kottafüzet, tudták az énekeket és mindenki énekelt.

  2. És a legfontosabbat le sem írtam: szeretnék gratulálni a Fertőrákos Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény gyermekkórusának az ezüst minősítésért és a kórusvezetőnek Harcz Katalinnak, aki nem pedagógusként, hanem anyai szeretettel készítette fel az iskola tanulóit a megmérettetésre.

  3. jaj Istenem….a falusi kórusnak semmi esélye…bla,bla,bla….ez eggyáltalán nem igaz!!! nagyon is volt esélye! és nem a mi hibánk h nincs kotta füzet!!! és mi megérdemeltük az aranyat!höh és a fertőrákosi suli csak röhögni tudott másokon…jók voltak de nem elég jók megértem h a gyerekét védi…..de ne essen túlzásokba….jobbak voltunk mint ők és a másik kórus is akik aranyat kaptak is jók voltak!!!nem azon múlik h milyen iskola

  4. szerintem teljes mértékben igazságos volt a díjak kiosztása. a fertőrákosi kórus amit produkált – lássuk be – elég gyenge volt. most nem akarom felhívni a figyelmet a hibáikra, hiszen mindenkinek vannak, de nem mondanám, hogy jobban énekeltek, mint a többi kórus.
    amúgymeg a lényeg, hogy jól éreztük magunkat. mi nem nyerni mentünk hanem a zene szeretetét vittük magunkkal.bevált…:)

  5. teljesen eggyet értek….mind a kettőtökkel….nem a kottafüzet a lényeg meg az iskola…bár be kell látni volt néhány nagyon “kemény” kórus.de nagyon tetszett az egész! JÖVŐRE MEGINT TALÁLKOZUNK!!!! =)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.