Kifizette a kaszinó Tímeát, most a megaláztatásokért perel az asszony

Megkapta 25 ezer eurós, közel hét millió forintos nyereményét Marics Ernőné, akit a soproni kaszinóban nem fizettek ki és csalással gyanúsítottak. Tímea a megaláztatásokért kártérítési pert indít.

Élete legtökéletesebb karácsonyi ajándékának örült a szakonyi Marics Ernőné, amikor huszonötezer eurót, mintegy hétmillió forintot nyert egy soproni kaszinóban. Öröme azonban keserű szájízzé változott: a játékterem előbb pénzhiányra, majd géphibára és csalás gyanújára hivatkozva megtagadta a kifizetést. A kaszinó belső vizsgálatot indított az ügyben, de Tímeát ez nem vigasztalta, hiszen ország-világ előtt kétségbe vonták tisztességét.

A kaszinó ügyvezetője szerint a gép gyanúsan sokszor adott jó kombinációt, ezért a gyártóhoz fordultak, hogy vizsgálja be a gépet. Holcsek Erik a Borsnak korábban elmondta, ha a gyártó megállapítja, hogy a játékos nem csalt, kifizeti a nyereményt.

Így is tett, mivel kiderült, hogy gyári hibás volt a nyerőgép. Tímea a Borsnak elmondta, hogy múlt hétvégén kifizette őt a kaszinó.

– A férjem még aznap elment körülnézni, autót szeretnénk vásárolni– mesélte az asszony– Ugyanakkor a bennünket ért megaláztatás és sérelmek miatt kártérítési pert indítunk a kaszinó ellen. Alaptalanul gyanúsítgattak csalással.

Tímeának a történtek ellenére sem ment el a játékkedve, de a soproni játékterembe jó ideig nem teszi be a lábát.
B. B.

bosonline.hu

34296 / 4050 látogató

Kifizette a kaszinó Tímeát, most a megaláztatásokért perel az asszony” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Azért a játékosokat sem kell félteni, ha egy kicsit csalni lehet azt azonnal megteszik. a Casino nagyon korrekt volt, még jó, hogy kivizsgálják az esetet mielőtt kifizetnek egy ekkora összeget. A játékgép hibája nagyon ritka, szinte sosem fordul elő. Nem csoda, hogy csalásra gyanakodtak. Szerintem amúgy nem lehetett hibás a gép, esteleg a softver, szerintem azért fizettek, hogy legyen már vége ennek a vitának, ez túl rosszat tesz nekik, rossz reklám. Még jó , hogy nem ment el a nő játékkedve, a romáknak sosem megy el…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.