Gróf Buttler Borászat vacsorával egybekötött kóstolója az Erhardt Étteremben

Ideje: 2011. február 11-én Kezdés: 19 óra

Az este során az Egri-Borvidék kitűnő borait Herczeg Ágnes vezérigazgató asszony mutatja be. Herczeg Ágnes nemzetközi borakadémikus, borbíráló, szakmai lapokban publikál, oktat. A 2010-es Borkalauz egyik szakértője, szakfordító és lektor.

A magyar borok elkötelezett híve, a nemzetközi borvidékek felfedezője.

„Borok a konyhában” c. gasztronómiai könyve – egyben egy fantasztikus, inspiráló játék eredménye – nem hiányozhat egyetlen borkedvelő polcáról sem!

Menü- és borsor

  • gb Blanc 2011
  • Konfitált lazac
  • burgonya-uborka panaché, zöldalma-julienne, tengeri só
  • gb Rosé 2011
  • Fűszeres csirkemell „labdák”
  • kókuszköntösben, édes-chiliszósz
  • gb Cabernet Sauvignon 2008
  • Borjúmáj balzsamecettel sütve
  • bébi spenót, fenyőmag, mazsola
  • Gróf Buttler Egri Kadarka Nagy-Eged 2008
  • Kacsahúsos házi derelye
  • paradicsomos mártás, parmezán
  • Gróf Buttler Kogart Cuvée 2006
  • Szarvasgerinc borskéregben
  • édesburgonya, zöldfűszeres vargánya
  • Gróf Buttler Egri Bikavér Nagy-Eged 2006
  • Étcsokoládé-fagylalt
  • erdei gyümölcsök, vanília-csillagánizs espuma

A menü- és borsor ára: 10.500,-Ft/fő

A borestet kellemes élő zongoraszó kíséri!

Asztalfoglalását az alábbi telefonszámon jelezze felénk: 99/506-711

Sok szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

Ágnes a boresten szívesen dedikálja az előre megvásárolt könyveket!

(Alexandra Könyvesboltok)

535787 / 12773 látogató

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.