Sopron.info.hu

A Kupával hangolunk a FINAL4-ra!

  2009 febr 23 / #lapszemle

Péntek este a mérkőzés lefújását követően többen is érdeklődtek a FINAL4 rendezési lehetőségeit illetően. Akkor Török Zoltán pár nap türelmet kért. A mai napon megszületett a végleges döntés.

“Egyeztettünk a város vezetésével, a kiemelt szponzorainkkal, és felkértem Bodrogváry Iván urat, hogy diplomáciai úton puhatolódzon a FIBA EUROPE vezetésénél – kezd bele Török Zoltán ügyvezető-igazgatónk. – Minden tényezõ figyelembe vételével végleges döntést hoztunk, melynek értelmében a továbbiakban azért szurkolunk, hogy ne a majdani rendező legyen az ellenfelünk! Lefordítva, nem rendezünk, a FINAL4-ra a NETRISK.HU Magyar Kupa döntővel hangolunk! Az utazással kapcsolatos lehetőségeket természetesen már vizsgáljuk. Ha Jekatyerinburg lesz a rendező, akkor kedden útra kelünk, ha Spanyolországba vagy Moszkvába kell mennünk, akkor szerdán indulunk a helyszínre.”

További döntések is születtek, melyek szurkolóinkat is érintik. Klubunk saját szervezésben is tervez kiutaztatni szurkolókat, melynek kondícióiról majd a helyszín ismeretét követően szolgálunk további információkkal.

wb-sopron.com